Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ, για διακοπή ρεύματος σε άπορο ηλικιωμένο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 14:01

Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ, για διακοπή ρεύματος σε άπορο ηλικιωμένο

Παράσταση διαμαρτυρίας έκαναν σήμερα στη ΔΕΗ, μέλη του Εργατικού Κέντρου και της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα Παλικής.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Αιτία αυτής της... επίσκεψης ήταν η έκφραση συμπαράστασης σε έναν άπορο ηλικιωμένο κάτοικο της Παλικής, στον οποίο, είχε κοπεί το ρεύμα, είχε επανασυνδεθεί και πλέον απειλείται να κοπεί το ρεύμα σε προκαθορισμένη ημερομηνία, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

Η διευθύντρια, Αλεξάνδρα Γασπαρινάτου, υποδέχθηκε στο γραφείο της, τον ηλικιωμένο μαζί με τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκο Γκισγκίνη, τον αντιπρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Γεράσιμο Βαλεντή και τους Σπύρο Φαρακλό και Βαγγέλη Βαλλιάνο από την Επιτροπή Αγώνα Παλικής.

Η κα Γασπαρινάτου, τόνισε πως η επιχείρηση δεν μπορούσε να γνωρίζει εκ προοιμίου την οικονομική κατάσταση κάθε συνδρομητή και κάλεσε τον ηλικιωμένο να συγκεντρώσει όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, ώστε να εισέλθει στην ειδική κατηγορία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Μάλιστα, η κα Γασπαρινάτου επικοινώνησε για το θέμα με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Παναγή Δρακουλόγκωνα προκειμένου να ενταχθεί στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε αδύναμα νοικοκυριά, από τη στιγμή που πληροί όλα τα κριτήρια για την ένταξη του.

https://www.youtube.com/watch?v=PmE14KlfP2g

DSC 0209DSC 0212DSC 0213DSC 0217DSC 0218DSC 0219




00 inkefalonia general ad 300X250