4 χρόνια INKEFALONIA.GR - Και τώρα INKEFALONIA RADIO 89.2 !

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 03 Φεβρουαρίου 2016 10:45

4 χρόνια INKEFALONIA.GR - Και τώρα INKEFALONIA RADIO 89.2 !

Ήταν  Φλεβάρης του 2012 όταν το INKEFALONIA.GR έκανε την εμφάνισή του.

Πολύ γρήγορα, χάρη στη δική σας στήριξη, αναδείχθηκε το μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης του νησιού μας, με χιλιάδες επισκέψεις σε καθημερινή βάση.

Η μαχητικότητα, η αμεσότητα και η εγκυρότητα, ήταν στοιχεία που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του INKEFALONIA.GR ως το μέσο με την πληρέστερη ενημέρωση γύρω από την τοπική και όχι μόνο επικαιρότητα.

Συμπληρώνοντας τέσσερα χρόνια λειτουργίας, βαδίζουμε στο επόμενο βήμα, κάνοντας της φωνή μας ακόμη πιο δυνατή.

inkefalonia 89.2Το INKEFALONIA αποκτά πλέον και ραδιοφωνική παρουσία από τη συχνότητα των 89.2 στα FM και επιδίωξή μας είναι να αποτελέσει σύντομα ένα ισχυρό μέσο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας όλων των Κεφαλονιτών.

Στην προσπάθεια μας να διαμορφώσουμε μια ραδιοφωνική παρουσία, αντίστοιχη των υψηλών προσδοκιών σας, περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις στο radio [@] inkefalonia.gr η τηλεφωνικά στο 2671024715.

Ο INKEFALONIA 89.2 συνεχίζει τη συνεργασία του με τον REALFM, τον μεγαλύτερο ενημερωτικό σταθμό της χώρας,  μεταδίδοντας ιδιαίτερα δημοφιλείς εκπομπές όπως του Νίκου Χατζηνικολάου, του Γιώργου Τράγκα και την «Ελληνοφρένεια» σε καθημερινή βάση.

Βασική πύλη ακρόασης του INKEFALONIA 89.2 θα αποτελεί το INKEFALONIA.GR όπου μέσα από τις σελίδες του θα έχετε πρόσβαση στο stream της μετάδοσης αλλά και σε εκπομπές τοπικού ενδιαφέροντος, όπου θα μπορείτε να τις ακούτε on demand.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ