Γεωργική Σχολή «ΠΑΝΑΓΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ» : Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο «Καλλιεργώ Βιολογικά»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 11:12

Γεωργική Σχολή «ΠΑΝΑΓΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ» : Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο «Καλλιεργώ Βιολογικά»

Η Πρακτική Γεωργική Σχολή "ΠΑΝΑΓΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ" οργανώνει στο Αγρόκτημά της Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο «Καλλιεργώ Βιολογικά», διαθέτοντας στους ενδιαφερόμενους που θα συμμετέχουν όλα τα μέσα που χρειάζονται για την παρακολούθησή του.

 

  Σκοπός του Προγράμματος είναι η επιμόρφωση των ενδιαφερόμενων σε πρακτικές μεθόδους δημιουργίας φυτωρίου και βιολογικών καλλιεργειών κηπευτικών εποχής από ντόπιες ποικιλίες.

   Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε ερασιτέχνες κηπουρούς και σπουδαστές του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και περιλαμβάνει δύο καλλιεργητικές περιόδους, των καλοκαιρινών κηπευτικών που τα μαθήματα ξεκινούν τον Ιανουάριο και των χειμερινών κηπευτικών που τα μαθήματα ξεκινούν τον Ιούλιο.

   Η διάρκεια του Προγράμματος είναι 6 μήνες για κάθε καλλιεργητική περίοδο με υποχρεωτική παρουσία στο χωράφι 5 ώρες την εβδομάδα (οι ώρες θα καθοριστούν μετά την αξιολόγηση των αιτήσεων).

   Τα κηπευτικά που θα παράγονται από το Πρόγραμμα επιμόρφωσης θα διατεθούν προς πώληση από την Γεωργική Σχολή και μέρος αυτών θα διατεθεί δωρεάν στους εκπαιδευόμενους.

   Το κόστος συμμετοχής ανά καλλιεργητική περίοδο ανέρχεται στο ποσό των 200€, ενώ για τους σπουδαστές του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων η επιμόρφωση είναι δωρεάν.

   Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή από 05/01/2016 έως 29/01/2016 στα γραφεία της Γεωργικής Σχολής (ώρα 10:00 – 12:00) εκτός Σαββάτου και Κυριακής ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vallianiosotenet.gr γράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και την φράση: «Συμμετέχω στο Καλλιεργώ Βιολογικά».

Για τη Διοικητική Επιτροπή

 Ο Πρόεδρος

Ευρυβιάδης Σκλάβος

georgiki      




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ