1ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός UNESCO Κεφαλληνίας 2012

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2012 10:51

1ος Πανελλήνιος Ποιητικός Διαγωνισμός UNESCO Κεφαλληνίας 2012

Η UNESCO δια των εκπροσώπων της στον Όμιλο UNESCO Κεφαλληνίας και Ιθάκης σας προσκαλεί το Σαββάτο 14 Ιουλίου και ώρα 20.30 στο θέατρο «Κέφαλος» όπου θα απονεμηθούν τα βραβεία στους διακριθέντες στον 1ο Πανελλήνιο διαγωνισμό Ποίησης για το 2012 με θέμα : «Η σύγχρονη πραγματικότητα, όπως αποτυπώνεται και αντανακλάται στις ψυχές και την σκέψη μας, δημιουργώντας, εικόνες, ιδέες και συναισθήματα».

Η βράβευση περιλαμβάνει ανάγνωση των 8 πρώτων ποιημάτων έκαστης διαγωνιστικής κατηγορίας και απονομή επάθλων στα 10 καλύτερα ποιήματα έκαστης κατηγορίας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της εκδηλώσεως χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ως εκ τούτου παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό να παρευρίσκονται στον χώρο του θεάτρου, μαζί με αντίτυπο του ποιήματός τους, ώστε σε περίπτωση που τους ανακοινωθεί η διάκριση να προβούν στην απαγγελία του.
Στην περίπτωση που διακριθέντες απουσιάζουν, η ανάγνωση του ποιήματος μπορεί να λάβει χώρα δια του εκπροσώπου τους ή από τους αρμοδίους της διοργανώσεως.

Οι προς βράβευση κατηγορίες υπενθυμίζουμε ότι είναι:
Ποίηση ελεύθερη ή με ομοιοκαταληξία για παιδιά έως 12 ετών
Ποιήματα με ομοιοκαταληξία για νέους από 12 έως 18 ετών
Ελευθέρα ποίηση για νέους από 12 έως 18 ετών
Ποιήματα με ομοιοκαταληξία για συμμετέχοντες από 18 ετών και άνω
Ελευθέρα ποίηση για συμμετέχοντες από 18 ετών και άνω

Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26710-68353, Αναστασία Παπαδάτου – Αποστολοπούλου (Πρόεδρος Ομίλου UNESCO ΚΕΑΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ).




00 inkefalonia general ad 300X250