Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία των Καμιναράτων

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 20:35

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία των Καμιναράτων

Την παραίτηση του από πρόεδρος του χωριού κατέθεσε ο Γεράσιμος Μαρούλης.

 

Την περασμένη Τετάρτη στην συγκέντρωση που είχαν οι κάτοικο του χωριού για τις ανεμογεννήτριες , αφού ευχαρίστησε τους χωριανούς για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους δήλωσε ότι λόγο προσωπικών προβλήματα  θα παραιτηθεί από την  θέση του προέδρου και θα μεταβεί στην Αθήνα.

Untitled 1

Την επομένη κατέθεσε την παραίτησή του στον δήμαρχο.

Την θέση  του προέδρου του χωριού του σύμφωνα με τον νόμο καταλαμβάνει ο δεύτερος υποψήφιος του συνδυασμού  Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά  του κυρίου Μιχαλάτου Θεόφυλλου , κ Κούτσης Θεόδωρος  ο οποίος περιμένει από τον δήμαρχο πρόσκληση για να ορκιστεί.

20151112_190639

Είναι λυπηρό ότι προβλήματα υγείας υποχρέωσαν το φίλο πρόεδρο του χωριού  να παραιτηθεί  χωρίς να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο του.

Στον ένα χρόνο στην προεδρία έδειξε μεγάλο ζήλο και έντονη δραστηριότητα, και ένα από τα έργα που έχει να επιδείξει είναι  η επισκευή και αναβάθμιση του κοινοτικού γραφείου, μέσα στο οποίο μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε το καλοκαίρι την έκθεση ζωγραφικής  μετά την καταστροφή από τους σεισμούς του Μουσείου και του σχολείου καθώς και η εκμάθηση παραδοσιακών χορών

Ευχόμαστε στον φίλο Γεράσιμο σύντομα  επιλυθούν τα προβλήματα που επικαλέσθηκε και στο νέο πρόεδρο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του  και στην αντιμετώπιση  και επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στο χωριό.

Πιστεύουμε ότι με καλή συνεργασία με τους χωριανούς και τους συλλόγους του χωριού μπορούμε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε και επιτύχουμε πολλά για το χωριό και τους συγχωριανούς μας.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250