Γιατί πρέπει να κλείσετε τα εισιτήρια & το επόμενο ταξίδι σας από το Katsouris Travel;

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 23:44

Γιατί πρέπει να κλείσετε τα εισιτήρια & το επόμενο ταξίδι σας από το Katsouris Travel;

Σας παραθέτουμε κάποιους από τους βασικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να απευθυνθείτε σ εμάς αλλά και την χρησιμότητα που αποδεικνύει γιατι η ανάγκη να κλείσετε το επόμενο ταξίδι σας είναι σημαντική για εσάς.

 

  • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΛΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

Βρήκατε μια πολύ καλή τιμή αλλά δεν είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να ταξιδέψετε αυτή την ημερομηνία. Θέλετε λίγο χρόνο για να το σιγουρέψετε αλλά δεν θέλετε να χάσετε τη προσφορά.

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο έχει τη δυνατότητα να σας κρατήσει τη θέση για ένα χρονικό διάστημα, χωρίς επιπλέον χρέωση και χωρίς να χάσετε τη πολύ καλή τιμή που βρήκατε.

 

  • ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.

Μπορεί ένα ταξίδι στο Λονδίνο να μην έχει πολλές απαιτήσεις, όμως ένα ταξίδι στην Αμερική ή στην μακρινή Αυστραλία ακόμη και ένα γαμήλιο ταξίδι σε κάποιο εξωτικό προορισμό έχει πολλές περισσότερες απαιτήσεις – από τα εισιτήρια, τα διαβατήρια, τις βίζες, τους συνοδούς , μεταφορές κτλ. Αν κάποιος μπορεί να διευθετήσει τα πάντα για εσάς, χωρίς εσείς να κουραστείτε καθόλου... μαντέψτε ποιος ,μπορεί να το κάνει για εσάς!

  • ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.

Το ταξιδιωτικό μας γραφείο έχει τη δυνατότητα, μέσω των συστημάτων που διαθέτει, να ελέγξει διαθεσιμότητα και τιμές σε όλες τις πτήσεις, ξενοδοχεία και πακέτα διακοπών σε όλο τον κόσμο και να σας προτείνουμε τις οικονομικότερες λύσεις. Οπότε πριν ταξιδέψετε ρωτήστε πρώτα εμάς!

  • ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ Η <<ΠΡΟΣΦΟΡΑ>> ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

Η εμπειρία μας στην αγορά εισιτηρίων που καθημερινά εκδίδουμε μας δίνει την δυνατότητα να καταλάβουμε αμέσως αν μια προσφορά είναι όντως «προσφορά».

  • ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ & ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.

Ανέκαθεν ο ταξιδιωτικός πράκτορας ήταν και θα είναι πάντα μια αξιόπιστη πηγή που θα σε στείλει κατ' ευθείαν στα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ, χωρίς να έχεις την αγωνία για την αλήθεια των διαδικτυακών κριτικών που γράφει ο καθένας. Κι ακόμα κι αν δεν ξέρει ακριβώς που να σε στείλει, σίγουρα θα ξέρει κάποιον άνθρωπο για να σου δώσει όποια πληροφορία χρειάζεσαι. Εμείς θα σας προτείνουμε αναλυτικά όλα τα μέρη και τα αξιοθέατα που πρέπει να επισκεφτείτε, τα εστιατόρια που πρέπει αν δειπνίσετε αλλά και όλες τις ταξιδιωτικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε.

  • ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΩΣ VIP (ακόμη και αν δεν είσαι).

Έχεις διάθεση να πας στην όπερα; μήπως θες να δειπνήσεις σ' εστιατόρια επιπέδου Noma; Εμείς μπορούμε να στο κανονίσουμε σε χρόνο dt, χάρη στις σχέσεις που διατηρούμε με την τουριστική βιομηχανία, κάτι που οι διαδικτυακές ιστοσελίδες δεν μπορούν να σου προσφέρουν – κι αν ακόμα το κάνουν, θα πρέπει να σπαταλήσεις πολλές ώρες για να το εντοπίσεις.

  • ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΑΝ Η ΠΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Ή ΑΚΥΡΩΣΗ.

Αυτή την δύσκολη ώρα είναι που χρειάζεσαι τον πράκτορα, δηλαδή εμάς. Γιατί γι' εμάς δεν είσαι κάποιος άγνωστος – όπως πχ. για την εταιρεία απ' την οποία έκλεισες εισιτήρια διαδικτυακά. Αν κάτι δεν πάει καλά, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα διευθετήσουμε προς το συμφέρον σου κάθε τι που δεν πάει καλά.

Κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε τουλάχιστον 2-3 περιπτώσεις ανθρώπων, που έχουν κλείσει εισιτήριο μέσω internet και δυσκολεύονται να το αλλάξουν ή να το ακυρώσουν.

Οι περισσότεροι από αυτούς, έπειτα από τη βοήθεια που τους παρέχουμε, γίνονται και πάλι υποστηρικτές της κράτησης μέσω ταξιδιωτικού γραφείου.

  • ΣΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.

Τις περισσότερες φορές, κάθε τι που αγοράζεις από το διαδίκτυο δεν αλλάζει – εκτός βέβαια και αν πληρώσεις ένα μεγάλο πέναλτι αφού πρώτα θα έχεις ταλαιπωρηθεί μα την πολύωρη αναμονή σου για να βρεις τηλεφωνική γραμμή - και έχεις μόλις 24 ώρες για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή. Και μπορεί να βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να πρέπει ν' αλλάξει το εισιτήριο σου, προσπαθώντας αν διαπραγματευτείς με τους υπαλλήλους– και πάλι να μην τα καταφέρεις – ενώ μπορούμε εμείς να το τακτοποιήσουμε για σένα. Άρα; εσύ αποφασίζεις.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επισκεφτείτε μας στην διεύθυνση Λ. Βεργωτή 46 , Αργοστόλι (πλησίον Μητροπόλεως) ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2671 1 00817.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250