Το χειμερινό πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού COSMOS FM

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015 07:24

Το χειμερινό πρόγραμμα του Ραδιοφωνικού Σταθμού COSMOS FM

Το χειμερινό μας πρόγραμμα.

Ο Cosmos 965 όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος φιλοδοξεί να είναι το μόνο ραδιόφωνο στην Κεφαλονιά, που το πρόγραμμά του θα είναι ,το μοναδικό,  με τις περισσότερες ζωντανές εκπομπές στο νησί μας και κυρίως με συμπολίτες μας παραγωγούς και δημοσιογράφους.

Το πρωί στις 9, η δημοσιογράφος Σπυριδούλα Αναλυτή, ξεκινάει την πρωινή σας ενημέρωση με την εκπομπή της,  Πολύ Πολύ Καλημέρα σας, για να ξεκινάει ευχάριστα η ημέρα σας.

Στις 11 την σκυτάλη παραλαμβάνει ο μουσικός παραγωγός, Γεράσιμος Μποζάς με την μουσική και όχι μόνο εκπομπή του, KEFALONIAUPDATE.

Στις 12 το μεσημέρι,  η δημοσιογραφική εκπομπή που αντέχει 15 χρόνια ανελλιπώς, Στα Υπόγεια Είναι Η Θέα με τον Δημήτρη Αλοϊζο.

Στις 8 το βράδυ ο Βασίλης Λορεντζάτος με την καυστική εκπομπή του Το Κεντρί, που σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό του καυστικό λόγο.

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή  στις 2 το μεσημέρι , ο Πήτερ Λη με την Αγγλόφωνη Εκπομπή του, που μεταδίδεται σε όλο τον κόσμο και μέσω του διεθνούς ραδιοφωνικού σταθμού που εκπέμπει ανοικτά της Μάλτας..

Κάθε Τετάρτη στις 9 το βράδυ ο Γεράσιμος Ιακωβάτος και η Έλενα Σπανού με την εκπομπή τους Φιλοσοφείν Ακαριαίως σχολιάζουν θέματα καλλιτεχνικά και φιλολογικά- φιλοσοφικά.

Κάθε Πέμπτη στις 9 το βράδυ βαδίζετε σε Ροκ Διαδρομές  με τον Νίκο Ζαχαρού και τον Θοδωρή Τσαγκαλάκη! Μια Ροκ εκπομπή για τους λάτρεις του είδους.

Στην πρόγραμμα  του Cosmos 965 επιστρέφει και η εκπομπή του Σαββάτου. Στις 12 το μεσημέρι κάθε Σάββατο ο Δημήτρης Αλοϊζος σας κρατάει συντροφιά για ένα δίωρο με την εκπομπή Επιχειρείν Επικινδύνως στην Κεφαλονιά.

 




00 inkefalonia general ad 300X250