Μάκης Κοσμάτος: «Ο κερκυραϊκός κομπλεξισμός σε όλο του το μεγαλείο»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Ιουλίου 2012 14:56

Μάκης Κοσμάτος: «Ο κερκυραϊκός κομπλεξισμός σε όλο του το μεγαλείο»

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΝΟΑ, Μάκης Κοσμάτος, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο: «Σήμερα παρευρέθηκα σε μια βράβευση η οποία καθυστέρησε ένα χρόνο ακριβώς (σκεφτείτε η ομάδα να είχε υποβιβαστεί, τι θα βράβευαν τότε αλήθεια;).Δυστυχώς δικαιώθηκα για τους λόγους που δεν ήθελα να συμμετέχω καν σε ένα τέτοιο πανηγύρι .

Ο κερκυραϊκός κομπλεξισμός σε όλο του το μεγαλείο και μάλιστα εντός της Κεφαλονιάς απέναντι στη πρώτη ομάδα των Επτανήσων που ενδέχεται να τα εκπροσωπήσει στην Ευρώπη . Τους δικαιολογώ αφού είναι πρώτη τους ήττα σε όλο τα χρονικά από φορέα ή οργανισμό της Κεφαλονιάς. Για αυτό άλλωστε και το πάθος τους να ανέβουν και αυτοί στην Α1 εθνική, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα που ακούστηκαν από κάποιον Κερκυραίο-παράγοντα-περιφερειακό σύμβουλο-φιλόσοφο του αθλητισμού. Η φιλοξενία άλλωστε του ομίλου ανόδου στην Α1κατηγορία στο νησί τους γίνεται για προφανείς λόγους.

Ευχαριστώ όλους τους Κεφαλλονίτες από όποια θέση και να είχε ο καθένας που βλέποντας τη κατάσταση που δημιουργήθηκε στο περιφερειακό συμβούλιο συντάχθηκαν όχι με τον Ναυτικό Όμιλο Αργοστολίου αλλά με το νησί της Κεφαλονιάς που για μια ακόμη φορά κάποιοι ήθελαν να αποτελέσει το τελευταίο τροχό της αμάξης.

Τελειώνοντας θέλω να εξάρω τον απαράμιλλο ζήλο που επέδειξε ο αντιπεριφερειαρχης Κεφαλονιάς για τη τήρηση των ''σωστών'' και μη λαϊκίστικων διαδικασιών και τις υποσχέσεις αναζήτησης συγκεκριμένης φόρμουλας ,κωδικών πληρωμής κτλ. διεκπεραίωσης του αιτήματος μας (ή αλλιώς ''άστους να λένε'').
Εύχομαι τέλος προσωπικές διαφορές του παρελθόντος να μην επηρεάζουν αποφάσεις που αφορούν σε ένα σωματείο με τέτοια ιστορία όπως ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου».