Δωρεά λαρυγγοσκοπίου στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015 10:44

Δωρεά λαρυγγοσκοπίου στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς

To Σάββατο 26/09/2015, στο Γραφείο του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλληνίας Κου Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου πραγματοποιήθηκε συνάντηση για την αποδοχή δωρεάς ενός λαρυγγοσκοπίου αξίας 172,90€ για την Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου, από το Σύλλογο CEFALONIA FOREVER.

Ο εν λόγω σύλλογος έχει έδρα στην Ιταλία και αριθμεί έξι χιλιάδες μέλη. Εκπροσωπήθηκε από την Κα Cristina Ringressi και τον Κο Alessandro Cretti οι οποίοι μετέφεραν και τους φιλικούς χαιρετισμούς του Προέδρου του Συλλόγου Κου Mario Pericolini και του μέλους Κας Milena Messaris.


Στην συνάντηση εκτός από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, παρευρέθησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Υγείας του νησιού κος Ευάγγελος Κεκάτος, η Παιδίατρος της Παιδιατρικής Κλινικής Κα Βασιλική Γεωργοπούλου και ο Προϊστάμενος Παιδιατρικής Κος Παντελειός Γεράσιμος.


Πολύτιμες δωρεές σαν αυτή σε ιδρύματα που αφορούν την υγεία και κυρίως των παιδιών δε είναι δυνατόν να περιγραφούν με λόγια. Ευχαριστούμε θερμά και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η ενέργεια αυτή θα εκτιμηθεί εξίσου από το σύνολο των συμπολιτών μας.

Με τιμή,

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

022023048