Απαράδεκτα πράγματα! Τουρίστρια τραυματίστηκε, σκοντάφτοντας στους «κρατήρες» της παραλίας Αργοστολίου!

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2015 12:52

Απαράδεκτα πράγματα! Τουρίστρια τραυματίστηκε, σκοντάφτοντας στους «κρατήρες» της παραλίας Αργοστολίου!

Δυστυχώς ήταν θέμα χρόνου να... ξανασυμβεί! Και είναι απαράδεκτο και δεν τιμά κανέναν από την Δημοτική Αρχή και το Λιμενικό Ταμείο, να εξακολουθούν να τραυματίζονται άνθρωποι, έλληνες και ξένοι, από τους «κρατήρες» που έχουν δημιουργηθεί στο λιμάνι του Αργοστολίου από τους σεισμούς του 2014!

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Εχει περάσει ενάμισι χρόνος μετά τους σεισμούς και η παραλιακή του Αργοστολίου, βρίσκεται σε κακά χάλια.

Ηταν και εξακολουθεί να παραμένει επικίνδυνη, για τους ανθρώπους που απλά... κάνουν την βόλτα τους στο Αργοστόλι!

Ως αποτέλεσμα αυτής της τραγικής κατάστασης, ήταν σήμερα το μεσημέρι να τραυματιστεί μία τουρίστρια και να χρειαστεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς για τις πρώτες βοήθειες.

Η γυναίκα σφάδαζε από τους πόνους... Είχε πέσει άσχημα, καθώς το πόδι της εγκλωβίστηκε σε μία από τις πολλές τρύπες,  που υπάρχουν στην παραλία.

Έπεσε άσχημα και φαινόταν να είχε χτυπήσει στη μέση της ...

Οι εικόνες πραγματικά προκαλούν θλίψη και σίγουρα θα μας δυσφημίσουν και στον εξωτερικό, διότι πολλοί από τους συμπατριώτες της, επίσης τουρίστες, τραβούσαν φωτογραφίες, που σίγουρα θα τις ανεβάσουν στα social media στην πατρίδα τους...

Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό. Έχουν πέσει κατά καιρούς ηλικιωμένοι, έχουν σκοντάψει παιδιά και σίγουρα αν δεν γίνει κάτι άμεσα δεν θα είναι το τελευταίο συμβάν!

Ντροπή...

DSC 0354DSC 0357DSC 0359DSC 0360DSC 0363DSC 0367DSC 0371DSC 0372DSC 0373DSC 0375DSC 0376DSC 0377DSC 0378