Ο Πέτρος Τατσόπουλος στην Κεφαλονιά : «Βιώνουμε την πιο άχρηστη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων 40 χρόνων»(εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 09:55

Ο Πέτρος Τατσόπουλος στην Κεφαλονιά : «Βιώνουμε την πιο άχρηστη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων 40 χρόνων»(εικόνες)

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, σε μια ανοιχτή συζήτηση με τον υποψήφιο Βουλευτή Πέτρο Τατσόπουλο, έκανε "Το Ποτάμι", χθες λίγο μετά τις 8.00 το απόγευμα .

 

Το Ποτάμι Κεφαλονιάς-Ιθάκης, οι υποψήφιοι Βουλευτές του Διονύσης Τρωϊάνος – Βίκη Μπούρδου και αρκετός κόσμος υποδέχτηκαν τον Πέτρο Τατσόπουλο, στην καφετέρια Daccapo, στο Αργοστόλι, όπου συζητήθηκαν αρκετά θέμα.

Ο κ. Τατσόπουλος μίλησε για την εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου, την οποία χαρακτήρισε ως «την πιο άχρηστη και επώδυνη των τελευταίων 40 χρόνων». Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κάλπη θα αναδείξει κυβέρνηση συνεργασίας και το Ποτάμι είναι διευθετημένο να την στηρίξει, αλλά όχι χωρίς όρους.

Κατηγόρησε ανοιχτά τον Τσίπρα ότι προχώρησε σε εκλογές χωρίς να υπάρχει λόγος αλλα με σκοπό «να ξεχωρίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους καιροσκόπους από τους ιδεοληπτικούς, σε ένα δικό του παιχνίδι, στο οποίο παρασύρει μαζί του την ελληνική κοινωνία αλλά και την ελληνική οικονομία».

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Διονύσης Τρωϊάνος, ο οποίος δήλωσε ότι "το Ποτάμι δεν έχει υποσχεθεί σε κανέναν και τίποτα, ζητάμε να μας ψηφίσουν για το κοινό καλό" τονίζοντας ότι "το Ποτάμι μπορεί και θέλει να αναλάβει το πολιτικό κόστος για να γυρίσει σελίδα η Χώρα ".

Στη συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στα τοπικά προβλήματα της Κεφαλονιάς, με κύριο ζήτημα τον Τουρισμό και τις εναλλακτικές προτάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του, το κτηριακό πρόβλημα όλων των σχολείων της Κεφαλονιάς, οι υποδομές για την καλύτερη εξυπηρέτηση ατόμων με ειδικές ανάγκες, ο Βιολογικός της Σκάλας, οι μεγάλες ελλείψεις στο Νοσοκομείο αλλά και πολλά ακόμα καθημερινά ζητήματα.

Κοινή γραμμή και των 3 υποψηφίων με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη,"Το Ποτάμι", "είναι η κατάργηση του κομματικού κράτους για μια νέα και καλύτερη Ελλάδα".

Μετά το τέλος της συζήτησης ακολούθησε μπουφές.

Μαρία Κουρκουμέλη

DSC 0128DSC 0129DSC 0131DSC 0132DSC 0133DSC 0134DSC 0135DSC 0136DSC 0138DSC 0139DSC 0140DSC 0141DSC 0142DSC 0143DSC 0144


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250