Συλλήψεις στην Κεφαλονιά για αγοραπωλησία ηρωίνης και κατοχή ναρκωτικών

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 13:23

Συλλήψεις στην Κεφαλονιά για αγοραπωλησία ηρωίνης και κατοχή ναρκωτικών

Δύο ημεδαποί 37 και 33 ετών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου κατά την διάρκεια αγοραπωλησίας ηρωίνης.

 Αναλυτικότερα οι δύο άνδρες συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου (05.09.2015) κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας διαπιστώθηκε η συναλλαγή-αγοραπωλησία μια συσκευασίας με μικροποσότητα ηρωίνης.

Από την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στην κατοχή του 37χρονου η μικροποσότητα ηρωίνης ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και το χρηματικό ποσό των 55 ευρώ, ενώ στην κατοχή του 33χρονου ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο.

Οι δύο συλληφθέντες με την κατηγορία της αγοραπωλησίας ηρωίνης που τους βαρύνει στην δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Συνελήφθη ένας ακόμη ημεδαπός στην Κεφαλονιά για κατοχή ναρκωτικών

narkvtika 2

Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης

Συνελήφθη το Σαββάτο (05.09.2015) το βράδυ στην Κεφαλονιά , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), ένας 28χρονος άνδρας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Αναλυτικότερα , από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που πραγματοποίησαν τον αιφνιδιαστικό έλεγχο στο 28χρονο , βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με κάνναβης βάρους 8,2 γραμμαρίων και ηρωίνη βάρους 13,2 γραμμαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.

Σε βάρος του 28χρονου σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 28χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ