Από το Ληξούρι ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 10:14

Από το Ληξούρι ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ (εικόνες)

Μια μέρα μετά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, Θεοπεφτάτου, Βασιλάτος και Ραυτόπουλος μίλησαν στην πλατεία του Ληξουρίου ξεκινώντας από εκεί την προεκλογική τους εκστρατεία. Μαζί τους ήταν και το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μπαλάφας.

Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Την παρουσίαση των υποψηφίων έκανε ο κ Σπύρος Παγώνης και αμέσως μετά η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου εξήγησε γιατί φτάσαμε τόσο σύντομα στις εκλογές και τόνισε πως η Παλική έχει αδικηθεί ιδιαίτερα μετά τους σεισμούς αναφερόμενη στα έργα αποκατάστασης των ζημιών. Ενώ ο κ Ραυτόπουλος παραδέχτηκε ο η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε πολλά λάθη αλλά και πολλά καλά πράγματα τα οποία δεν προβλήθηκαν όπως θα έπρεπε από τα ΜΜΕ.

Τελευταίος από τους υποψηφίους μίλησε ο κ Βασιλάτος ο οποίος τόνισε την ιδιαιτερότητα του νομού ως μονοεδρική και ζήτησε από όλους και σε αυτές τις εκλογές να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας το δίλημμα, τι θα γίνει η Κεφαλονιά αν χαθεί η έδρα και την πάρει η ΝΔ τι θα γίνει στο μέλλον.

Στην ομιλία του ο κ Μπαλάφας στάθηκε στην πολιτική που θα ασκήσει ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές αποκλείοντας το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ και τόνισε πως η Παλική έχει αδικηθεί από τον «Καλλικράτη» όπως και άλλοι νησιωτικοί νομοί, και πρέπει να γίνει δήμος ξανά.

DSC 0453DSC 0455DSC 0456DSC 0459DSC 0460DSC 0464DSC 0467


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250