«Γιορτή Ρομπόλας» στα Φραγκάτα: Δεν ήταν απλά πανηγύρι, ήταν… "υπερπαραγωγή"! (εικόνες + video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015 11:15

«Γιορτή Ρομπόλας» στα Φραγκάτα: Δεν ήταν απλά πανηγύρι, ήταν… "υπερπαραγωγή"! (εικόνες + video)

Λοιπόν, τελεία και παύλα... η «Γιορτή της Ρομπόλας» στα Φραγκάτα, πλέον δεν είναι απλά ένα πανηγύρι που συγκεντρώνει κόσμο, ντόπιους και τουρίστες, από όλα τα μέρη της Κεφαλονιάς... είναι μία "υπερπαραγωγή" που – και χθες - επιμελήθηκε προσεκτικά ο Καλλιτεχνικοχορευτικός Σύλλογος Φραγκάτων «Ο Μέρμηγκας», ο οποίος παρουσίασε μία εξαιρετική εκδήλωση, με πολύ κέφι και χορό, που περιελάμβανε, ακόμα και μία μίνι- θεατρική παράσταση – με τον παραδοσιακό Κεφαλλονίτικο γάμο, πυροτεχνήματα, αλλά και... βραβεύσεις!

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, την Κυριακή το βράδυ, χιλιάδες κόσμου, έκανε την εμφάνισή του στην πανέμορφη κεντρική πλατεία του χωριού των Φραγκάτων και σίγουρα πέρασε καλά, χορεύοντας και διασκεδάζοντας!

Γι’ αυτό φρόντισε και η ορχήστρα με υπεύθυνο τον Μάκη Σκλαβουνάκη, αλλά και η... ρομπόλα που ήταν σε αφθονία!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Σύλλογος Φραγκάτων «Ο Μέρμηγκας», βράβευσε τους δύο αθλητές απο τα Ομαλά, που διακρίθηκαν στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων της Άρσης Βαρών, τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο και την Αναστασία Μεταξά.

Στην εκδήλωση, το παρών έδωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο αντιπεριφεριάρχης τουρισμού Σπύρος Γαλιατσάτος, ο αντιδήμαρχος Ομαλών Σπύρος Ματιάτος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Διονύσης Κοκκόσης και Ηλίας Κουρκουμέλης, ο πολιτευτής Χαράλαμπος Λυκούδης, αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία βρίσκεται για διακοπές στο νησί μας.

Η πίστα, από τις 9.30 που ξεκίνησε η ορχήστρα δεν άδειασε, ούτε δευτερόλεπτο μέχρι το πρωί!

Άλλωστε, η φήμη που συνοδεύει τη «Γιορτή της Ρομπόλας» στα Φραγκάτα, ως ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια της Κεφαλονιάς, επιβεβαιώθηκε και χθες!

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεο

123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839

Παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες


Ετικέτες: