Το γλέντησαν με την ψυχή τους στα Βλαχάτα (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 12:28

Το γλέντησαν με την ψυχή τους στα Βλαχάτα (εικόνες + video)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το παραδοσιακό Κεφαλονίτικο γλέντι που διοργάνωσαν ο Α.Ο. Εικοσιμίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βλαχάτων «Ο Αίνος» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιμωτάτων «Κόκκινος Βράχος» στην κεντρική ( ο Θεός να την κάνει, καθώς εδώ και χρόνια παραμένει ημιτελής) πλατεία Βλαχάτων. Και στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, φάνηκε πως ο κόσμος έχει ανάγκη από λίγη διασκέδαση.

Η τσίκνα... από τα σουβλάκια έδινε ξεκάθαρα την ατμόσφαιρα καλοκαιρινού πανηγυριού και η μουσική από τον εξαιρετικό DJ Kormali, δεν άφησε κανέναν για πολύ ώρα στην... καρέκλα του και η δράση μεταφέρθηκε στην πίστα.

Στην εκδήλωση χόρεψε παραδοσιακούς χορούς το εφηβικό τμήμα του ΠΣ Βλαχάτων «Ο Αίνος».

Δύο ήταν τα μεγάλα δώρα που κληρώθηκαν στην εκδήλωση. Ένα ανοιχτού τύπου τζάκι το οποίο προσέφερε η εταιρία “Κονόμη” και ένα DVD Player που προσέφερε η εταιρία «Κωτσόβολος» στα Κοκκύλια. Μετά την κλήρωση βρήκαν γρήγορα τους... κατόχους τους.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του χωριού Απόστολος Χαραλαμπάτος, ο πρόεδρος της Εικοσιμίας Θανάσης Μιχαλάτος, ο πρόεδρος τους ΠΣ Σιμωτάτων «Κόκκινος Βράχος» Βαγγέλης Θωμάτος, η πρόεδρος του ΠΣ Λουρδάτων «Ο Πλάτανος» Χαρίκλεια Μαγουλά.

Πανταχού παρών ο πρόεδρος του ΠΣ Βλαχάτων «Ο Αίνος» Μπάμπης Μινέτος και ο προπονητής της Εικοσιμίας Δημήτρης Ζησιμάτος, η ταμίας Ολίβια Παπαδήμα και τα μέλη όλων των συλλόγων που «ετρεξαν» και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να γίνει αυτή η εκδήλωση.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=obZEwi1Gajs


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250