Αβυθος: «Χτενίζουν» στεριά και θάλασσα για τον 38χρονο αγνοούμενο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015 10:34

Αβυθος: «Χτενίζουν» στεριά και θάλασσα για τον 38χρονο αγνοούμενο

Ξεκίνησαν και πάλι με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες για τον εντοπισμό του 38χρονου, ο οποίος αγνοείται από χθες στην παραλία της Άβυθου . Στις έρευνες, οι οποίες γίνονται και στην στεριά και στην Θάλασσα, συμμετέχουν η Ασφάλεια, το Λιμενικό και η Πυροσβεστική, ενώ ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο 38χρονος (εργάζεται στο αεροδρόμιο Κεφαλληνίας), του οποίου το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στην παραλία, μπήκε τελικά στην θάλασσα.

Σύμφωνα πάντως με τελευταίες πληροφορίες, το λιμενικό ετοιμάζει να κάνει έρευνες και πάνω στο νησάκι Δίας.

Γιώργος Χαλαβαζής

 

 

Προηγούμενες ενημερώσεις...

 

Πέμπτη 16/7

Ανανεωμένο ώρα 23.03

Δυστυχώς μέχρι και αυτή την ώρα ο 38χρονος, ο οποίος εξαφανίστηκε από την παραλία της Αβύθου το απόγευμα της Πέμπτης δεν έχει ακόμα εντοπιστεί.

Στην παραλία, βρέθηκε το αυτοκίνητό του, ενώ κάποιες μαρτυρίες κάνουν λόγο ότι μπήκε στην θάλασσα με σκοπό να φτάσει μέχρι το νησάκι Δίας.

Οι έρευνες μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες, ενώ λόγω της νύχτας έχουν σταματήσει και θα συνεχιστούν και πάλι με το πρώτο φως της ημέρας.

Αρχική ενημέρωση 21.13

Μεγάλη επιχείρηση αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αβυθο, για αγνοούμενο άνδρα, ο οποίος εδώ και κάποιες ώρες έχει εξαφανιστεί απο την παραλία.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν, Πυροσβεστική, Λιμενικό και Ασφάλεια...

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για Έλληνα ηλικίας 38 χρονών ετών, ο οποίος εθεάθη στην παραλία, αλλά εν συνεχεία εξαφανίστηκε...

 




00 inkefalonia general ad 300X250