Συγκέντρωση του ΟΧΙ στο Ληξούρι: πάμε δυνατά, και πάμε δυνατά στο ΟΧΙ. (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 01:43

Συγκέντρωση του ΟΧΙ στο Ληξούρι: πάμε δυνατά, και πάμε δυνατά στο ΟΧΙ. (εικόνες + video)

Με κεντρική ομιλήτρια τη βουλευτή του νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου πραγματοποιήθηκε χτες Παρασκευή στην αίθουσα του ΤΕΙ στο Ληξούρι συγκέντρωση-ομιλία υπέρ του ΟΧΙ.

 

Την παρουσίαση έκανε το μέλος της ΤΕ του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Παγώνης ο οποίος αναφέρθηκε επιγραμματικά στους όρους που ζητά η ΕΕ από την Ελλάδα για την επίτευξη συμφωνίας, και τόνισε ότι: «πρέπει να δώσουμε στην κυβέρνηση τη δύναμη με ένα μεγάλο ΟΧΙ για να μπορέσει να διεκδικήσει και να κερδίσει τα αυτονόητα… πιστεύω ότι θα είναι τέτοιο το ΟΧΙ τόσο βροντερό και δυνατό που δεν μπορούν να μην το λάβουν υπόψη τους.»

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: η Ευρώπη δάνειζε σε μια χώρα που δεν μπορούσε να ανταποκριθεί όπως έκαναν και οι τράπεζες με τα δάνεια που μοίραζαν στον κόσμο. Και μας δάνειζαν γιατί αυτός που χρεωστάει είναι υποχείριο, είναι υπόδουλος του δανειστή του…. Η Ελλάδα έγινε το πειραματόζωο της Ευρώπης και μάλιστα όχι με νούμερα σωστά αλλά με λάθος νούμερα… θέλαμε διακαώς να επιτευχτεί μια συμφωνία, θέλουμε να μείνουμε στην Ευρώπη, δεν συμφέρει κανένα να φύγουμε από την Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή καλούμαστε εμείς να πούμε τι θέλουμε, καλούμαστε να συμβάλουμε εμείς στη διαπραγμάτευση που κάνει η κυβέρνηση μας, είναι μοναδική ευκαιρία και δεν πρέπει να τη χαραμίσουμε, δεν πρέπει να την ακυρώσουμε, πρέπει να σταθούμε στην ευθύνη των πραγμάτων. Πάμε δυνατά και πάμε δυνατά στο ΟΧΙ.

Σύντομη τοποθέτηση υπέρ του ΟΧΙ μεταξύ άλλων έκαναν, ο Παναγής Βλάχος, ο Ιωσήφ Λουκέρης και ο Γεράσιμος Λιάτος, ενώ ηχηρό μήνυμα προς τους νέους έδωσε ο απόφοιτος του ΓΕΛ Ληξουρίου Βασίλης Παπαδάτος «ΟΧΙ στην υποδούλωση μας, εμείς αυτή τη στιγμή μπορούμε να αποφασίσουμε για το μέλλον μας, και το μέλλον μας σίγουρα δεν είναι μια καταδίκη για τα επόμενα χρόνια».

Μάκης Μοσχόπουλος

https://www.youtube.com/watch?v=DzKEFGwuF1s

DSC 0390DSC 0396DSC 0402DSC 0403DSC 0404DSC 0405DSC 0406DSC 0407DSC 0408DSC 0409DSC 0410DSC 0411DSC 0413DSC 0417DSC 0418DSC 0419DSC 0422DSC 0426


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ