ΠΑΣΟΚ Ν.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης: "Λέμε "Ναι" στην Ευρώπη"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 10:33

ΠΑΣΟΚ Ν.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης: "Λέμε "Ναι" στην Ευρώπη"

  Μετά τις τελευταίες εξελίξεις κι όσα πρωτόγνωρα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μας οδηγεί σε μεγάλη εθνική περιπέτεια και κοινωνικό διχασμό. Μετακυλύει τις δικές της ευθύνες για το αδιέξοδο των διαπραγματεύσεων στον ελληνικό λαό κι επιχειρεί να εγκλωβίσει τους πολίτες σε ένα πλαστό και διχαστικό δίλημμα με τυχοδιωκτισμό και ανυπολόγιστο κόστος για την Πατρίδα.

Το πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος, που εισηγείται εκβιαστικά ο κ. Τσίπρας δεν είναι πλέον αν συμφωνούμε ή όχι με την πρόταση των δανειστών μας, αλλά αν θέλουμε να παραμείνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Ευρώ.

Δυστυχώς, η σημερινή συγκυβέρνηση, αφού επιδείνωσε στο έπακρο την ήδη δύσκολη κατάσταση της χώρας με τις μοιραίες επιλογές της, οδηγεί την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη, έξω από τη ζώνη του Ευρώ με όρους χρεοκοπίας, φτωχοποίησης και  αυτοκαταστροφής του λαού μας.

 Όλοι θυμούνται τι έλεγε ο κ. Τσίπρας προεκλογικά υποσχόμενος τα πάντα στους πάντες, τώρα, όμως, όλοι ξέρουν πολύ καλά τι έπραξε επί πέντε μήνες κοροϊδεύοντας τους πάντες για τα πάντα. Υποσχέθηκε να καλυτερεύσει τα πάντα αλλά χειροτέρευσε έως χρεοκοπίας τους Έλληνες και την Ελλάδα. Ο κ. Τσίπρας και η μοιραία συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στιγματίζονται ιστορικά ως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της χρεοκοπίας.

 Ασφαλώς ευθύνες έχουν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και οι δανειστές μας και οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που επικρατούν σήμερα στην Ευρώπη. Η ελληνική κυβέρνηση όμως δεν δικαιούται να επικαλείται αυτές τις ευθύνες για να δικαιολογήσει τα μοιραία λάθη της που οδήγησαν στη σημερινή θλιβερή εικόνα της Ελλάδας. Μοιραία λάθη, που εκτός των άλλων, διευκολύνουν όλους αυτούς που θέλουν την Ελλάδα έξω από την ζώνη του Ευρώ, και χρόνια τώρα προπαγανδίζουν το Grexit.

 Η σημερινή κυβέρνηση της χώρας δεν έχει καμία εντολή για την έξοδο της χώρας από το Ευρώ. Δεν είχε καμία εντολή να παίξει με τη μοίρα του λαού μας και να μας οδηγήσει εδώ που μας οδήγησε.

Στο σημερινό αδιέξοδο η μόνη διέξοδος, στο δημοψήφισμα της Κυριακής, είναι ένα μεγάλο:

                                               ΝΑΙ

                             Λέμε «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

                                 Λέμε «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΕΥΡΩ

 Είμαστε με την Ελλάδα και τους Έλληνες στην ενωμένη Ευρώπη.

                          Ν. Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250