Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά : έφερε την αύρα των νησιών μας στην καρδιά του Πειραιά

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 07 Ιουνίου 2015 13:03

Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά : έφερε την αύρα των νησιών μας στην καρδιά του Πειραιά

Το Σάββατο 30 Μαΐου η Αδελφότητα Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά έφερε την αύρα των νησιών μας στην καρδιά του Πειραιά, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις "Ημέρες Θάλασσας" που οργάνωσε ο Δήμος.

 

Το χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου μας ξεσήκωσε τον κόσμο στην πλ. Κοραή, με αντιπροσωπευτικούς χορούς των νησιών μας.

Η πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Μαριολένη Νεοφύτου - Ζαφειράτου ευχαρίστησε το Δήμο για την διοργάνωση και προέτρεψε για περισσότερες ακόμη δράσεις με τη στήριξη κ την παρουσία του Συλλόγου μας, ενώ προσκάλεσε όλον τον κόσμο να επισκεφθεί το καλοκαίρι τα νησιά μας και να απολαύσει τις ποικίλες ομορφιές τους.

Ο χοροδιδάσκαλος κ. Διονύσης Μπάλλας, παρουσίασε τους χορούς.

Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του Δ.Σ. μοίρασαν ενημερωτικό υλικό για τα νησιά μας και κέρασαν μάντολες, την επιμέλεια των οποίων ανέλαβε η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Στέλλα Βουτσινά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης τα μουσικοχορευτικά συγκροτήματα της Ένωσης Γυναικών Κρήτης, της Αδελφότητας Κρητών Πειραιά "Η Ομόνοια" και της Ένωσης Απανταχού Μανιατών.

Ευχαριστούμε πολύ τον συμπατριώτη μας κ. Διονύση Καππάτο και το ζαχαροπλαστειο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ* (Λιθόστρωτο 3, Αργοστόλι) για την ευγενική προσφορά του γλυκού κεράσματος.

*Η «Βοσκοπούλα» μετά από ένα μεγάλο αριθμό μετακινήσεων από το 2005 βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, σε ένα κατάστημα την καρδιά του Λιθοστρώτου, απέναντι από τα δικαστήρια. Στόχος είναι αυτός να είναι ένας μόνιμος σταθμός, όπου οι λάτρεις του παραδοσιακού να βρίσκουν τα πλέον ποιοτικά και γευστικά προϊόντα, στο πιο προσιτό σημείο! Πλέον, ο άμεσος σκοπός είναι τα προϊόντα να κατασκευάζονται με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές, κάτι το οποίο επιτυγχάνεται από το συνδυασμό της έρευνας του Διονύση Καππάτου σε ολόκληρο τον κόσμο για αγνές πρώτες ύλες, ο συνδυασμός των οποίον κάνει τη διαφορά!!!






kefalinontopos.gr




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250