Επιστημονική εκδήλωση στο Ληξούρι: Ενημέρωση του κοινού για τα μεταβολικά νοσήματα (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Μαΐου 2015 14:05

Επιστημονική εκδήλωση στο Ληξούρι: Ενημέρωση του κοινού για τα μεταβολικά νοσήματα (εικόνες)

Στην αίθουσα του ΤΕΙ στο Ληξούρι διεξάγεται σήμερα η ενημέρωση του κοινού για τα μεταβολικά νοσήματα από το Ε.ΚΟ.ΜΕ.Ν με εισηγητές τον κ Μελιδώνη, την κ Παπαζαφειροπούλου και τον κ Φουστέρη, με συντονιστές την κ Αλεξανδροπούλου και τον κ Μελιδώνη.

Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος

Πριν της εισηγήσεις το λόγο πήραν ο πρόεδρος του ΤΕΙ κ Μπούκας ο όποιος τόνισε την σημαντική προσφορά του ΤΕΙ στις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο ίδρυμα ιδίως μετά τους περσινούς καταστροφικούς σεισμούς, μιας και η αίθουσα του ΤΕΙ είναι η μόνη στην Παλική που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημίες στο δημοτικό θέατρο. Στη συνεχεία το λόγο πήρε ο πρώην διοικητής του Μανταβινάτειου νοσοκομείου κ Μαρκάτος για ένα σύντομο χαιρετισμό χαρακτηρίζοντας το νοσοκομείο του Ληξουρίου ως το μοναδικό στα Επτάνησα που διαθέτει διαβητολογική μονάδα με ιατρό την κύρια Νόπη Αλεξανδροπούλου.

Στις εισηγήσεις τους οι: Παπαζαφειροπούλου, Φουστέρης και Μελιδώνης αναφέρθηκαν στις επιπτώσεις που έχει ο διαβήτης στον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του, κλείνοντας το πρώτο κομμάτι της σημερινής εκδήλωσης απάντησαν σε ερωτήσεις που δεχτήκαν από το κοινό αλλά και από συναδέλφους τους ιατρούς που παραβρεθήκαν στην αίθουσα. Το σημερινό πρόγραμμα θα συνεχιστεί στις 5:30 το απόγευμα με εισηγήσεις των κυρίων Παναγιώτου, Θεοφιλάτου και Κουρή.

DSC 0176DSC 0177DSC 0178DSC 0179DSC 0180DSC 0183DSC 0185DSC 0186DSC 0187DSC 0189




00 inkefalonia general ad 300X250