Η Pink Woman εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015 12:04

Η Pink Woman εγκαινιάζει το νέο της κατάστημα στο Αργοστόλι

Η Pink Woman εγκαινιάζει το νέο της καταστήματα στο νησί της Κεφαλονιάς που θα ανοίξει τις πόρτες του την Πέμπτη 28 Μαΐου για να υποδεχθεί το κοινό, προσφέροντας 20% έκπτωση σε όσες αποκτήσουν την PinkWomanMemberCard. Το νέο εντυπωσιακό κατάστημα PinkWoman, βρίσκεται στοn πιο εμπορικό δρόμο του Αργοστολίου, με έκταση 200 τ.μ. σε ένα μοντέρνο διώροφο κτίριο. Ακολουθώντας το νέο concept της εταιρείας, που εφαρμόζεται με επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό, χρησιμοποιεί το λευκό στοιχείο για να δημιουργήσει στον πελάτη ένα μοναδικό περιβάλλον και μια ξεχωριστή εμπειρία shopping.

 

Η νέα καμπάνια Pink Woman S/S 2015, με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή Δούκισσα Νομικού, βασίζεται σε 4 βασικούς άξονες: sailor, romantic, boho & jeans και δημιουργεί τις σύγχρονες τάσεις της μόδας με υλικά υψηλής ποιότητας, ιδιαίτερες σχεδιαστικές λεπτομέρειες και προσιτές τιμές. Στην Pink Woman υπάρχει μια τεράστια γκάμα ρούχων για διαφορετικά στυλ: girly, sporty, boho, casual και smart elegant. Για αυτό και η Pink Woman έχει κατακτήσει δικαίως την προτίμηση των style lovers, συνδυάζοντας μοναδικά την κομψότητα με την άνεση.

Η νέα συλλογή PinkWoman διατίθεται σε πάνω από 190 σημεία σε όλη την Ελλάδα και μέσα από το e-shop: pinkwoman-fashion.com

Κατάστημα: Λιθοστρώτου 23 & Χοϊδά, τηλ.: 2671028512

Λίγα λόγια για την PinkWoman:

Η εταιρεία ενδυμάτων PinkWoman ιδρύθηκε το 2004 στη Βόρεια Ελλάδα και μέχρι σήμερα συνεχίζει την ανοδική πορεία της στην αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το δίκτυο της PinkWomanαποτελείτε από 65 καταστήματα στην Ελλάδα, 6 στην Κύπρο, 2 στο Dubai, 1 στη Συρία, 1 στην Ιορδανία και 2 στην Αλβανία.

Η ελληνική εταιρεία ενδυμάτων, στηρίζει ιδιαίτερα την τοπική αγορά μέσα από την κεντρική μονάδα παραγωγής στην Καβάλα, έκτασης 4.000 μ², όπου και πραγματοποιείται το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής. Η PinkWoman ξεχωρίζει για τη πολιτική κοινωνικής ευθύνης που έχει υιοθετήσει από την ίδρυση της και συνεχίζει στηρίζοντας   φιλανθρωπικές ενέργειες . Το 2010 βραβεύτηκε ως η ελληνική εταιρεία με τους πιο ραγδαίους ρυθμούς ανάπτυξης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

           pinkwoman-fashion.com              

       
     
   
 

Pink Woman Official                          @pinkwomanofficial             @pink_woman_              

 pink




00 inkefalonia general ad 300X250