Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο από τον τέως γραμματέα της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά Βαγγέλη Σκλαβούνο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015 06:56

Ανακοίνωση – Ευχαριστήριο από τον τέως γραμματέα της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά Βαγγέλη Σκλαβούνο

Συμπατριώτες, Αγαπητά μέλη της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά. Το τελευταίο διάστημα και κατά την συνάντησή μας, την ημέρα της διεξαγωγής των Αρχαιρεσιών την Κυριακή 26/4/2015 δέχτηκα από πολλούς από εσάς το ερώτημα, «γιατί δεν είμαι ξανά υποψήφιος» και δεν συμπεριλαμβάνομαι στα ψηφοδέλτια των διοικητικών οργάνων της Αδελφότητας. Το ενδιαφέρον σας και η εκτίμησή σας προς το πρόσωπό μου με συγκίνησε ιδιαίτερα και σας ευχαριστώ πολύ. Ως απάντηση στο ερώτημά σας επισυνάπτω επιστολή μου, που διαβάστηκε από εμού, στην τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε την Παρασκευή 3/4/2015 και επισυνάφθηκε στα πρακτικά της.

<<Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρο,

Αγαπητά μέλη του Δ.Σ της Αδελφότητάς μας.

Με αφορμή τη λήξη της θητείας μου, ως μέλος του Δ.Σ. θεωρώ υποχρέωσή μου να σας απευθύνω δύο λόγια από καρδιάς.

Καταρχήν, ως Κεφαλλονίτης αισθάνομαι πολύ υπερήφανος και τυχερός που θήτευσα στα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου μας. Ενός μεγάλου συλλόγου με πολύ μεγάλη ιστορία, παράδοση και κληρονομιά.

Για 17 συνεχή χρόνια προσπάθησα για το καλύτερο, γεμάτος όρεξη για δουλειά και χωρίς καμμία ιδιοτέλεια. Σε όλα αυτά τα χρόνια δεν απουσίασα από καμμία συνεδρίαση, καμμία δραστηριότητα, καμμία εκδήλωση. Δεν μετάνιωσα ούτε μία στιγμή που ασχολήθηκα με το Σύλλογο. Αφιέρωσα πολύ από τον προσωπικό μου χρόνο ώστε η Αδελφότητα να βρίσκεται πάντα ψηλά. Θεωρώ ότι όλα τα πράγματα όπως αρχίζουν ωραία, κατά τον ίδιο όμορφο τρόπο πρέπει να τελειώνουν και να δίνεται η σκυτάλη σε νέα άξια συντοπίτικα μέλη μας να εκφραστούν, να δώσουν όραμα και να κάνουν πράξεις τις σκέψεις τους, πράγμα που εγώ στο παρελθόν παρότρυνα και έκανα.

Η μη, εκ νέου κατάθεση υποψηφιότητάς μου, για την νέα θητεία, είναι κάτι που το είχα ανακοινώσει προ καιρού στο χώρο της Αδελφότητας, στα δύο παλαιότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Κο Σπαθή και Κα Νεοφύτου και σε όποιον μου έθετε το ερώτημα αυτό το τελευταίο δεκαπενθήμερο και δεν συνδέεται με την υποβολή ή μη, υποψηφιοτήτων των άλλων μελών μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη φεύγοντας από την διοίκηση, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, καθώς και προς τα μέλη των προηγούμενων διοικήσεων ,για την άψογη συνεργασία που είχαμε για να κρατήσουμε ζωντανά αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά, τον Κο Βαγγέλη Σπαθή και την Κα Μαριολένη Νεοφύτου που επί προεδρίας τους μου εμπιστεύθηκαν τη θέση του Αναπληρωτή Γεν.Γραμματέα, Ταμία και Γεν.Γραμματέα στο συμβούλιο.

Εύχομαι το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει από τις εκλογές της 26/4/2015 να προχωρήσει υπεύθυνα και να υλοποιήσει τους στόχους για το καλό της Αδελφότητας μας.

Δηλώνω, πως ως απλό μέλος της Αδελφότητας θα είμαι κοντά της, ενεργός και έτοιμος να βοηθήσω όποτε και όπου μου ζητηθεί.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ειδική γραμματέα μας, την Κα Μάχη Αντύπα-Γαλιατσάτου για την άριστη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και την κατανόηση που μου έδειξε.Η προσφορά της ήταν και θα είναι πολύτιμη για τη σωστή λειτουργία της Αδελφότητας μας.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Βαγγέλης Σκλαβούνος

Γενικός Γραμματέας

Αδελφότητας Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Πειραιά.




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250