Οδός Βανδώρου : «Πόσο πιο όμορφα με μια απλή πινελιά»

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 15:20

Οδός Βανδώρου : «Πόσο πιο όμορφα με μια απλή πινελιά»

Με ομαδικότητα και συνεργασία έπραξαν οι καταστηματάρχες του πεζόδρομου της Βανδωρου, όταν με δική τους πρωτοβουλία χρωμάτισαν τους «άλλοτε» κόκκινους κυβόλιθους του πλακόστρωτου.


Με δικά τους έξοδα και κόπο και χωρίς να περιμένουν βοήθεια από κανέναν αρμόδιο,χρωμάτισαν το πλακόστρωτο δρομάκι δίνοντας μια ζωντάνια στους ξεχασμένους -από όλους- χρωματιστούς κυβόλιθους.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ... μετά το σημερινό αλλά και το πασχαλινό στολισμό( κρεμαστά μπαλόνια και κορδέλες), θα αλλάξουν πολλά ακόμη στον όμορφο πεζόδρομο. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά και οι κάτοικοι της οδού το χουν βάλει σκοπό να δώσουν στην Βανδωρου την αίγλη που της αναλογεί και να μην υστερεί σε τίποτα από τα παραδοσιακά εμπορικά καντούνια.

Ευχαριστούμε όσους αγκαλιάζουν την προσπάθεια μας και απευθύνουμε έκκληση στους δικυκλιστές της πόλης μας να μην δίερχονται από τον πεζόδρομο και δή με μεγάλη ταχύτητα διότι ουκ ολίγες φορές έχουν σημειωθεί ατυχήματα με πεζούς που βγαίνουν από τα μαγαζιά ή παιδιά που πέζουν.

Γι αυτό άλλωστε είναι ο πεζόδρομος... για πεζούς και όχι οχήματα!

Με εκτίμηση,

Οι καταστηματάρχες

20150421 09170220150421 09214320150421 093851


Ετικέτες: