Η δοξολογία και οι καταθέσεις στεφάνων για την 25η Μαρτίου - Η κακοκαιρία ακύρωσε την παρέλαση στο Αργοστόλι (εικόνες)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2015 14:23

Η δοξολογία και οι καταθέσεις στεφάνων για την 25η Μαρτίου - Η κακοκαιρία ακύρωσε την παρέλαση στο Αργοστόλι (εικόνες)

Η κακοκαιρία δυστυχώς ακύρωσε την σημερινή παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Αργοστόλι, εντούτοις η μέρα για την επέτειο της Εθνικής παλιγγενεσίας, εορτάστηκε  με την τέλεση της επίσημης Δοξολογίας και την επιμνημόσυνη δέηση και τις καταθέσεις στεφάνων στο πάρκο του Νάπιερ. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Χοροστατούντος του τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Κεφαλληνίας Μητροπολίτη Ηλείας, Γερμανού, τελέστηκε η επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας, τον πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε  η εκπαιδευτικός Γαλάτεια Βέρρα.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας (προεξέχοντος του Αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα και του Δημάρχου Αλέξανδρου Παρίση)και των σωμάτων ασφαλείας του νησιού.

Ακολούθως τελέστηκε επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων στο κήπο του Νάπιερ από τις Πολιτικές  και Στρατιωτικές αρχές και τους εκπροσώπους όλων των παραρτημάτων των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων, Πολιτικά Κόμματα και φορείς του Νομού.

Την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος παρευρέθηκε μαζί με την βουλευτή του Νομού Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, μόνο στην επιμνημόσυνη δέηση και τις καταθέσεις στεφάνων, εξαιτίας της καθυστέρησης που είχε η πτήση του από την Αθήνα.

Παρακάτω εικόνες


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250