Διονύσης Περδίκης: "Έχουμε επενδύσει μια ζωή εδώ για να την αφήσουμε στα χέρια ανίκανων"

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 13:31

Διονύσης Περδίκης: "Έχουμε επενδύσει μια ζωή εδώ για να την αφήσουμε στα χέρια ανίκανων"

Να οργανωθούμε παιδιά... Ένα χρόνο μετά τους καταστροφικούς σεισμούς, και ακόμα η Καλλικρατική Δημοτική Αρχή δεν μπορεί να οργανωθεί για να φέρει εις πέρας το έργο της προσωρινής, αλλά και της τελικής αποκατάστασης, των ζημιών, αλλά και των συνεπειών που επέφεραν στην περιοχή μας.

Δεν θα αναφερθώ ξανά σε όσα τραγελαφικά, επικίνδυνα, ανεύθυνα, ταπεινωτικά, έχουμε υποστεί, και σε όσα ψέματα έχουμε ακούσει, όλους αυτούς τους μήνες, εξάλλου, οι φωτογραφίες, οι επώνυμες καταγγελίες, η γνώμη των επισκεπτών, και τέλος η πραγματικότητα, είναι αδιάψευστοι μάρτυρες!

Όμως τις τελευταίες μέρες, με τις παρεμβάσεις του Μεγάρου, μαύρα σύννεφα μαζεύτηκαν πάνω από το Ληξούρι, σχετικά με το μέλλον των έργων, που μέχρι τις δημοτικές, και τις εθνικές εκλογές, ήταν σημαία κάποιων, και θα άλλαζαν την εικόνα όλης της Παλικής, και θα την οδηγούσαν σε ένα λαμπρό μέλλον...

Ακούσαμε λοιπόν για, σταμάτημα του έργου του λιμανιού, ενστάσεις για τον εργολάβο, για αμφιβολίες στις χρηματοδοτήσεις των έργων που έχουν ξεκινήσει, για στασιμότητα στις εργατικές κατοικίες, για μηδενικές ενέργειες όσο αφορά την Ιακωβάτειο, καμία εξέλιξη για την ύδρευση του Ληξουρίου, για μελέτες που τελείωσαν για τα σχολεία, και ΘΑ... ξεκινήσουν, Α! και κάτι για 3.500.000 για την επισκευή του Γυμνασίου – Λυκείου Ληξουρίου, πάλι επισκευή στο λύκειο;

Δεν ακούσατε τίποτα από τις φωνές μας που ζητούσαν ΝΕΟ Λύκειο;

Για την Β.Ε.Σ τίποτα... Ακούσαμε για σημειακές παρεμβάσεις, για Πετανούς τίποτα, Νοσοκομείο τίποτα, και βέβαια κουβέντα για πλάνο ανάπτυξης της περιοχής!!!

Ακούσαμε όμως και ότι όλα πάνε καλά, λεφτά υπάρχουν, όλα θα γίνουν, και επιπλήξεις ότι δεν καταλάβαμε καλά...

Ακούσαμε βέβαια, ότι τα όποια προβλήματα δεν μπορεί να τα λύσει η δημοτική αρχή γιατί τα έργα είναι του Υπουργείου, και γιατί ο δήμαρχος δεν μπορεί τώρα να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι, μιας που άλλαξε η κυβέρνηση... 

Διαβάσαμε και τον απολογισμό του καρναβαλιού, αλλά για τον απολογισμό των δωρεών του σεισμού, κουβέντα ένα χρόνο τώρα.... Παιδία καιρός να οργανωθείτε, και να βάλετε το λόγο και την σκέψη σας σε μία τάξη!!!!

Αλήθεια, πριν από τις εκλογές μας φάγατε τα αυτιά ότι μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα έργα γιατί ξέρετε τον τρόπο, και όσο οι υπουργοί έλεγαν για έργα, ήσαστε δίπλα για να βγάζετε φώτο, τώρα που ήρθε η ώρα της κρίσεως βγάζετε την ουρά σας απ' έξω;

Και δεν λέω τα έργα να τα κάνετε εσείς, αλλά και παρέμβαση μπορείτε να κάνετε, και τεχνικές υπηρεσίες για σύμβουλούς έχετε, και ένα ολόκληρο κόσμο στο πλευρό σας για να πιέσετε!!!

Και βέβαια το χέρι στο τραπέζι μπορείτε και τώρα να το χτυπήσετε, δεν σας το έκοψε κανένας, τώρα έχει αξία που είναι οι άλλοι στην κυβέρνηση, τώρα είναι μαγκιά να βγάλετε έργα, και να τελειώσετε τα παλιά.

Δυστυχώς όμως για σας τα ψέματα τελείωσαν, και φάνηκε η γύμνια σας, εδώ δεν μπορέσατε να κάνετε έργα που ήταν δικά σας, όπως τσιμέντο στις λακκούβες εδώ και ένα χρόνο, μερική αποκατάσταση στα πεζοδρόμια, πεζόδρομους, πλατείες, φώτα, λάμπες στην πλατεία, καθαριότητα, προβλήματα στα σχολεία, δύο σπασμένα τζάμια στην βιβλιοθήκη κ.α.

Μερικά τα κάνατε λίγο πριν το καρναβάλι... γι' αυτό καλύτερα να μην τελείωνε!!!!

Όσο για το χέρι στο τραπέζι, δεν καταφέρατε να το χτυπήσετε στο γραφείο ενός διευθυντή σχολείου, στον υπουργό θα το χτυπούσατε;;;

Κύριοι, καιρός ήταν να παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε, δεν είναι κακό, κάτι ο Καλλικράτης, κάτι οι δικές σας ικανότητες, ήρθε και δέσε η καταστροφή της Παλικής.

Μια καταστροφή που την πληρώνουν οι κάτοικοι αυτής της περιοχής, μια που εσείς έχετε τα συμφέροντα σας αλλού.... και ότι και να γίνει θα πάρετε το καπελάκι σας και θα φύγετε! Τέλος, θέλω να καλωσορίσω την αυτοργάνωση των δυνάμεων της αντιπολίτευσης στην Παλική, που είναι και πλειοψηφία στην κοινωνία μας, και μαζί με τους εναπομείναντες θεσμικούς (Βουλευτή, Περιφερειάρχη, και Αντιπεριφερειάρχη) αλλά και τον κόσμο δίπλα τους να συνεργαστούν ώστε να φέρουν στον τόπο μας καλύτερες μέρες!!!!!

Αν και αυτό δεν πετύχει, να είστε σίγουροι ότι ο λαός μόνος του πια θα διεκδικήσει τα συμφέροντα του.- Κανένας δεν θα μας διώξει από το Ληξούρι, εδώ είναι ο τόπος μας, η ζωή μας, η οικογένεια μας, τα όνειρα μας, και το μέλλον μας!

Έχουμε επενδύσει μια ζωή εδώ για να την αφήσουμε στα χέρια ανίκανων.-

Από το συρματοπλεγμένο λιμάνι Ληξουρίου

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Γ. ΠΕΡΔΙΚΗΣ


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ