Πόρος: Αποκριάτικο «ξεφάντωμα» με Τσίπρα, Ξηρό, Κάτω Αράκλι και Κάτω… Παστράλι! (εικόνες + video)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015 09:06

Πόρος: Αποκριάτικο «ξεφάντωμα» με Τσίπρα, Ξηρό, Κάτω Αράκλι και Κάτω… Παστράλι! (εικόνες + video)

Ο Πόρος έδειξε για μία ακόμη φορά πως ξέρει από... αποκριάτικο ξεφάντωμα, καθώς με πολύ κέφι και χορό, ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το Καρναβάλι της περιοχής! Εμπνευσμένα από την επικαιρότητα τα γκρουπ των Καρναβαλιστών που συμμετείχαν, με Κάτω Αράκλι, το Κάτω Παστράλι, τον Τσίπρα που κυνηγούσε τη Μέρκελ, Χριστόδουλο Ξηρό και αστυνομία, συσσίτια και... κότες, όλα εύστοχα σατίρισαν, όσα απασχολούν ή απασχόλησαν την κοινή γνώμη τον τελευταίο καιρό.

«Σπιρτόζικη» παρουσίαση του Καρναβαλιού με κέφι και χορό, από τον εξαιρετικό Γεράσιμο Γαλανό που είχε στο πλευρό του συμπαρουσίαστρια την Αννα Μαρία Πετράτου. Την μουσική επένδυση ανέλαβε με επιτυχία ο DJ Κλωνής.

Συμμετείχαν άρματα της ΚΕΔΗΚΕ, από το Καρναβάλι του Αργοστολίου, η Βασίλισσα του Καρναβαλιού, ενώ την παρέλαση άνοιξαν τα εντυπωσιακά άλογα του Ιππικού Συλλόγου Κεφαλονιάς. Σε τρελό κέφι ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελος Κωνσταντάκης, ενώ το παρών έδωσε και ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

Θα ακολουθήσουν σε ξεχωριστό άρθρο οι καντρίλιες από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βλαχάτων «Ο Αίνος» και τα μαγικά του Oscar.

Γιώργος Χαλαβαζής

Παρακάτω εικόνες και βίντεο απο την παρέλαση!

https://www.youtube.com/watch?v=2BNc44JiB8o




00 inkefalonia general ad 300X250