O ΣΕΔ&Δ "Οι Πρόννοι" για την κατασκευή ιστοσελίδας προβολής της Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2015 07:00

O ΣΕΔ&Δ "Οι Πρόννοι" για την κατασκευή ιστοσελίδας προβολής της Κεφαλονιάς

Η πρώτη  τακτική συνεδρίαση της επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής  του Δήμου Κεφαλονιάς  , έγινε στη  αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Θεάτρου ‘’Κέφαλος ‘’ της 11/02/2015 Με κύριο θέμα  Δημιουργία  ιστοσελίδας

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος καλωσόρισε όλα τα μέλη της επιτροπής, και  Επεσήμανε πως η επιτροπή αυτή θα είναι ένα όργανο χρήσιμο στην κοινωνία που θα μπορεί να συμμετέχει όποιος θέλει και να συμβάλλει με τον δικό του τρόπο το καλύτερο για το νησί μας . ο κ. Σταύρος Κορκός   παρουσίασε με αναλυτικά γραφήματα όλων τον σχεδιασμό λέγοντας ότι με την εξοικονόμησε των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ από το ΕΣΠΑ θα είναι η σημαντικότερη  ιστοσελίδα της Ευρώπης.

Είδηση είναι  το γεγονός ότι ο Δήμος Κεφαλονιάς θα αποκτήσει το δικό του ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής μέσω διαδικτύου την δημιουργία ιστοσελίδας, που χρόνια ζητούσαμε την προβολή και την ανάδειξη κάθε περιοχής, ανάφερε ο κ. Γεώργιος Μεταξάς, θέτοντας και τον προβληματισμό του για τα αναγκαία έργα που πρέπει να γίνουν και στην περιοχή Πόρου. 

Ευελπιστούμε  να ολοκληρωθεί  το συντομότερο, εμείς το ΣΕΔ&Δ ‘’ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ’’ θα είμαστε αρωγοί να προσφέρουμε  το καλύτερο  για την ολοκλήρωση  της  ιστοσελίδας.

Georges Metaxas 




00 inkefalonia general ad 300X250