Προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στο Αργοστόλι: «Δύο και σήμερα για την ανατροπή!» (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 23:58

Προεκλογική συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στο Αργοστόλι: «Δύο και σήμερα για την ανατροπή!» (εικόνες)

Με μία δυναμική συγκέντρωση στο «Λιμανάκι» του Αργοστολίου, ο ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε απόψε την προεκλογική του εκστρατεία. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ήταν μια πραγματικά έντονα φορτισμένη συγκέντρωση με «δυνατές» κουβέντες από τους ομιλητές οι οποίοι περιέγραψαν γλαφυρά την σκληρή κατάσταση στην οποία ζει ο Έλληνας τα τελευταία χρόνια και την επιτακτική ανάγκη της αλλαγής της Κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και δάκρυα συγκίνησης από τη βουλευτή Αφροδίτη Θεοπεφτάτου με την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης!

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Σπύρος Παγώνης, ενώ η Μήνια  Μπαρσέφσκι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας  για το κυβερνητικό  πρόγραμμα του Σύριζα, έκανε την κεντρική ομιλία.

Γαλιατσάτος: «Ο “σεισμός” φέτος θα γίνει μία μέρα πριν»

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Περιφερειάρχης Θόδωρος Γαλιατσάτος, ο οποίος μίλησε για τον φόβο που καλλιεργείται από την ΝΔ σε περίπτωση που έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Τα ίδια, για να μην φοβάστε, έλεγαν και για μας όταν με την ΑΝΑΣΑ, αναλάβαμε την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Την απάντηση την πήρας σε δύο μήνες που η Περιφέρεια, πήρε άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ για έργα. Ο “σεισμός” θα γίνει και φέτος και θα γίνει μία μέρα πιο νωρίς και θα γίνει στις 25 του Γενάρη, για να δοθεί απάντηση σε αυτούς που αμφισβητούν».

Ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας, μίλησε σε… «φανταρίστικη» γλώσσα: «Δυο και σήμερα για την ανατροπή. Την Κυριακή πάμε για την μεγάλη νίκη».

Μίλησαν, επίσης  ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ριζοσπάστες Ξανά» Μάκης Δημητράτος και ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού της  Ιθάκης επικεφαλής του συνδυασμού «Ριζοσπαστική Συσπείρωση»  Σπύρος Μπούας «Την Κυριακή δίνουμε ψήφο μνήμης, και δεν ξεχνάμε τις αυτοκτονίες, την φτώχια, τους άνεργους, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, τα συσσίτια».

Εν συνεχεία τον λόγο πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές. Με τον Αλέξανδρο Ταφλαμπά να μιλάει για τον φόβο που έχει σπείρει η ΝΔ: «Πότε άλλοτε η άκρα δεξιά δεν χρησιμοποίησε τον φόβο για να κερδίσει τις εκλογές; Η απάντηση είναι ποτέ. Εμείς όμως πρέπει την Κυριακή να τους φοβίσουμε με την ψήφο μας».

Ο Μάκης Βασιλάτος, εμφανίστηκε σίγουρος για την επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει και όλοι πρέπει να είμαστε μία γροθιά, για την ανάπτυξη και την κατάργηση του μνημονίου.

Α. Θεοπεφτάτου: «Είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε»

Τέλος, η βουλευτής Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε: «Είμαι πραγματικά συγκινημένη που βρίσκομαι κοντά σας και είμαι περήφανη που εκπροσώπησα τα νησιά μας στο Κοινοβούλιο. Ο λαός υπομένει τόσα χρόνια από τα δύο κόμματα. Έχει υποστεί πολλά δεινά. Τώρα ήρθε η ώρα της Αριστεράς και είμαστε υποχρεωμένοι να πετύχουμε».

Στη συγκέντρωση, στην οποία το παρών έδωσαν πολλοί περιφερειακοί σύμβουλοι, έκλεισε η ομιλία της η Μάνιας  Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας  για το κυβερνητικό  πρόγραμμα του Σύριζα, η οποία δήλωσε: «Την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα. Ζητάμε την αυτοδυναμία για να τερματίσουμε την περίοδο της λιτότητας και του μνημονίου. Είμαστε ένα γαλατικό χωριό και δεν είμαστε μόνοι θα γίνουμε υπόδειγμα για όλη την Ευρώπη!».  

Παρακάτω όλη η συγκέντρωση και εικόνες


Record music with Vocaroo >>

DSC 0213DSC 0218DSC 0222DSC 0224DSC 0226DSC 0234DSC 0236DSC 0237DSC 0238DSC 0240DSC 0245DSC 0247DSC 0248DSC 0249DSC 0253DSC 0255DSC 0256DSC 0257DSC 0260DSC 0262DSC 0263DSC 0264DSC 0267DSC 0270DSC 0271DSC 0280DSC 0282DSC 0287DSC 0295DSC 0297DSC 0307


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250