Outsider των εκλογών ο Σάββας Σαββαόγλου!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 13:26

Outsider των εκλογών ο Σάββας Σαββαόγλου!

Στην τελική ευθεία η προεκλογική εκστρατεία για την έδρα της Κεφαλονιάς & της Ιθάκης και όπως εκτιμούν στους κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, η ισχυρή συσπείρωση θα φέρει την νίκη και την έδρα στη γαλάζια παράταξη.   Όσο αφορά τώρα τα πρόσωπα, δύο ημέρες πριν τις εκλογές, οι εκτιμήσεις για τον νικητή του γαλάζιου ψηφοδελτίου δείχνουν πως ο Σάββας Σαββαόγλου προηγείται των συνυποψηφιων του, αφού σε αυτές τις εκλογές ανδείχθηκε περισσότερο από ποτέ, η πολιτική του ταυτότητα και δύναμη σε τοπικό επίπεδο, κερδίζοντας έδαφος από όλα τα στρώματα της τοπικής κοινωνίας.

Μαζικά όμως ψήφους στον κ. Σαββαόγλου, φέρνει και η ανοιχτή στήριξη του Κώστα Καραμανλή, αλλά και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και κορυφαίων Υπουργών και Βουλευτών.
 
Στη συνείδηση του εκλογικού σώματος, έχει αποτυπωθεί πως ο κ. Σαββαόγλου διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητά κανείς από έναν Βουλευτή, αφού ζει και εργάζεται στα νησιά μας, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις καλύτερα  από τον καθένα από την θητεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση επι σειρά ετών, αλλά διαθέτει επίσης και την απαραίτητη πολιτική δύναμη και τις γνωριμίες για να διεκδικήσει και να πετύχει για τα νησιά μας αποτέλεσματα από την κεντρική εξουσία. 
 
O Original Νεοδημοκράτης

Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250