ΑΝ.ΕΛ. Κεφαλονιάς: «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη. κ.κ Υποψήφιοι Βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας Απανήστε!»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 22:11

ΑΝ.ΕΛ. Κεφαλονιάς: «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη. κ.κ Υποψήφιοι Βουλευτές της Ν. Δημοκρατίας Απανήστε!»

Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Άδωνης Γεωργιάδης εξέχον στέλεχος της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή που μεταδόθηκε στο πανελλήνιο, εκφράζοντας την πρόθεση της ΝΔ τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών της α΄ κατοικίας, λέγοντας συγκεκριμένα: «Ξέρετε κανένα κράτος στον κόσμο που προστατεύει τον δανειολήπτη που έχασε την δουλειά του και δεν πληρώνει την δόση του;..» και συνέχισε: «..επιτέλους καπιταλισμός…»

αιτιολογώντας την πρόταση της ΝΔ ως εξής: «…η πλήρης προστασία της α΄ κατοικίας αν υπάρχει για πάντα στο τέλος της οικοδομικής δραστηριότητας στη χώρα… το σύστημα στον καπιταλισμό έτσι δουλεύει…»

Επομένως η ΝΔ, δια του κορυφαίου στελέχους της, ομολόγησε με τον πιο κυνικό, ωμό και αδίσταχτο τρόπο, ότι προκειμένου να ‘’ανορθώσει΄΄ την οικονομία και προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των τραπεζιτών, που τόσα χρόνια άλλωστε τους δίνει απλόχερα δεκάδες δις ευρώ φορτώνοντάς τα στις πλάτες του Ελληνικού λαού μέσω του δημοσίου χρέους, σκοπεύει να άρει και αυτή την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Αυτό θα σημάνει τουλάχιστον για την Κεφαλονιά, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, για το 2015, να χάσουν τα σπίτια τους 1.500 οικογένειες που αδυνατούν να πληρώσουν λόγω οικονομικής κρίσης τα δάνειά τους και εκατοντάδες χιλιάδες ανά την επικράτεια.

Αυτό θα σημάνει ακόμη μεγαλύτερη φτώχια, δυστυχία και αυτοκτονίες που θα έρθουν να προστεθούν στις χιλιάδες αυτοκτονίες που έγιναν εξαιτίας της πολιτικής της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:

  1. Τι λένε για όλα τα παραπάνω οι τρείς υποψήφιοι της ΝΔ στο νομό μας;
  2. Διαφωνούν με την πρόταση της ΝΔ, όπως την εξέφρασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της; Και αν διαφωνούν τι έπραξαν προς τούτο; Το κατήγγειλαν δημόσια; Παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους όπως είναι αυτονόητο τασσόμενοι με τα συμφέροντα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού;
  3. Πως θέλουν να γίνουν πιστευτοί ότι διεκδικούν την ψήφο των Κεφαλονιτών για να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους και δεν βγάζουν άχνα για το συγκεκριμένο θέμα; Γιατί σιωπούν, ενώ κατά τα άλλα είναι λαλίστατοι;
  4. Εάν πάλι συμφωνούν, ως φαίνεται δια της σιωπής τους, πως θέλουν να τους εμπιστευθούν με την ψήφο τους χιλιάδες συμπολίτες μας που με αίμα και με μόχθο προσπαθούν να αποκτήσουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους και τώρα θα τους το πάρουν οι τράπεζες;
    Ως φαίνεται πολιτική τσίπα δεν υπάρχει, αλλά αντίθετα περισσεύει το πολιτικό θράσος, για αυτό στις 25 Γενάρη ΌΛΟΙ εμείς πρέπει να τους δώσουμε ηχηρή απάντηση, να τους στείλουμε μια και καλή από εκεί που ήρθαν, υπερασπιζόμενοι με αυτόν τον τρόπο την ζωή την δική μας και των παιδιών μας, τα όνειρά μας και το δικαίωμά μας για μια αξιοπρεπή ζωή για εμάς και τα παιδιά μας.

Αποστολάτου – Τραυλού Παναγιώτα
Μέλος του Εθνικού συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Πετράτος Γεράσιμος
Περιφερειάρχης οργανωτικού Ιονίων Νήσων
Καμπίτσης Βασίλειος
Πρόεδρος Συντονιστικής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κ.Ι
Μιχαλάκος Κωνσταντίνος
Γραμματέας συντονιστικής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κ.Ι
Μαρκαντωνάτος Ανδρέας




00 inkefalonia general ad 300X250