H Τζόγια Γρουζή για την ποσόστωση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 11:58

H Τζόγια Γρουζή για την ποσόστωση

Μαθητές της Κεφαλονιάς, Με αφορμή το αίτημα της ποσόστωσης που μου αποστείλατε και την συμπαράστασή σας στους σεισμόπληκτους συμμαθητές σας, θέλω να δηλώσω τη στήριξή μου στον αγώνα σας και να ταχθώ μαζί σας στην  προσπάθεια αυτή.  Μελέτησα ιδιαιτέρως την ευεργετική επέκταση του μέτρου της ποσόστωσης , το οποίο θέλω να τονίσω πως πολύ δίκαια η κυβέρνηση της Ν.Δ. ψήφισε.(0.5% εισακτέοι ανά σχολή σε ΑΕΙ & ΤΕΙ).

Το αίτημά σας είναι δίκαιο και λογικό, δεδομένου των διδακτικών ωρών που επανειλημμένα  χάνονται λόγω των συνεχών μετασεισμών, αλλά και των εκτεταμένων δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες του νησιού μας καθώς δεν υπάρχει νοικοκυριό που να μην υπέστη ζημιές, με αποτέλεσμα η οικονομική κατάσταση να είναι ιδιαιτέρως δυσχερής.

Υποχρεώνομαι και δεσμεύομαι απέναντι σας πως αν εκλεγώ θα ταχθώ υπέρ του αγώνα σας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για  την ψήφιση της ποσόστωσης, και πως θα κρατήσω μια συνεχή και αδιάκοπη επικοινωνία μαζί σας προκειμένου να ενημερώνομαι ανελειπώς για τα προβλήματα της μαθητικής κοινότητας της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης μας.

Με εκτίμηση Τζόγια Γρουζή

Υπ. Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης


Ετικέτες: