Καταγγελία των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015 10:59

Καταγγελία των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς

Το Δ.Σ του Σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου Κεφαλονιάς  καταγγέλλει τη Διοίκηση του νοσοκομείου, που υπηρετεί πιστά και κατά γράμμα την κυβερνητική πολιτική , η οποία υποβαθμίζει το νοσοκομείο μας και απαξιώνει τις υπηρεσίες υγείας .   Καταγγέλλουμε την άδικη μετακίνηση του νοσηλευτικού προσωπικού των Πρώτων Βοηθειών και άλλων τμημάτων του νοσοκομείου για να καλύψουν κενά που η ίδια η διοίκηση και η κυβερνητική πολιτική ευθύνονται .

  Αντί να τους δώσουν τις άδειες , ρεπώ και υπερωρίες που τους οφείλουν , τους χρησιμοποιούν ως εργαζόμενους «λάστιχο» μη σεβόμενοι τον κόπο τους και την εξαθλίωση τους .

  Καταγγέλλουμε τη Διοίκηση , που αντί να επιδιώκει προσλήψεις μόνιμου προσωπικού , εμπαίζει τους εργαζόμενους για δήθεν προσλήψεις «δουλοπάροικων» εξαμήνου συμβάσεως από τον ΟΑΕΔ όταν εκδίδεται και φέτος η πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία τιτλοφορείται «παράταση της ισχύος της 33/2006 Π.Υ.Σ Αναστολή διορισμών και προσλήψεων στο Δημόσιο Τομέα» , σύμφωνα με την οποία δεν επιτρέπεται στους ίδιους τους φορείς να πραγματοποιούν προσλήψεις αφού αναστέλλονται μέχρι 31/12/2015.

  Ο εμπαιγμός ολοκληρώνεται όταν παρά τις τραγικές ελλείψεις προσωπικού στο νοσοκομείο , την ίδια στιγμή διευθετούνται ρουσφετολογικές μετακινήσεις νοσηλευτικού  προσωπικού εκτός νοσοκομείου Κεφαλονιάς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι υμέτεροι αδιαφορώντας για την κατάρρευση του νοσοκομείου και της υγείας των πολιτών.

  Είναι πάγια τακτική του κομματικού μηχανισμού να βολεύονται ρουσφετολογικά οι υμέτεροι παρά τις δύσκολες στιγμές , που περνά ο τόπος μας, αποκαλύπτοντας την υποκρισία και αδιαφορία τους απέναντι μας.

  Καταγγέλλουμε την κυβερνητική πολιτική η οποία εξαθλιώνει τους υγειονομικούς , περικόπτει μισθούς και συντάξεις , και ελαστικοποιεί τις σχέσεις εργασίας απαξιώνοντας και εμπαίζοντας τους εργαζόμενους την ίδια στιγμή που ανακεφαλαιοποιεί  τις τράπεζες και προσκυνά τους τοκογλύφους κατακτητές.

  Καταγγέλλουμε τη διοίκηση τρομοκρατίας , απειλών και εκβιασμών του Διοικητή Κου Ζαφειρόπουλου ενάντια στους εργαζόμενους του νοσοκομείου διαπιστώνοντας ότι δεν του έχει μείνει άλλος τρόπος για να εφαρμόσει την κατάπτυστη  κυβερνητική πολιτική.

  Καλούμε τους εργαζόμενους να μην ενδώσουν στις απειλές και την τρομοκρατία της Διοίκησης , να συσπειρωθούν  γύρω από το Δ.Σ. του σωματείου και να αντιτάξουν ορθό ανάστημα απέναντι στη βάρβαρη κυβερνητική πολιτική , τους εκφραστές της και τα στηρίγματά τους εντός και εκτός νοσοκομείου.

      Δ.Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250