Υπολειτουργεί το Ταχυδρομείο της Σάμης. Πολλά τα προβλήματα για τους κατοίκους της περιοχής

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015 11:12

Υπολειτουργεί το Ταχυδρομείο της Σάμης. Πολλά τα προβλήματα για τους κατοίκους της περιοχής

Με δύο υπαλλήλους έχει μείνει το ταχυδρομείο της Σάμης, με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί και οι προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες της περιοχής, να ελλιπείς! Συγκεκριμένα, μία μόνιμη υπάλληλος να προσπαθεί να διεκπεραιώσει όλη τη γραφική δουλειά, αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών στον γκισέ και ένα διανομέα ενοικιαζόμενο από ιδιωτική εταιρεία, με μηνιαίες συμβάσεις, να "εξυπηρετεί" όλη την Δημοτική Ενότητα Σάμης"!!!

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι κάθε μήνα τα ΕΛΤΑ νοικιάζουν εργαζόμενους από ιδιωτική εταιρεία με σύμβαση ενός μηνός!!! Όταν λήξουν οι συμβάσεις αυτές, μεσολαβεί διάστημα 5-10 ημερών για την επανενοικίασή τους!!! Ρωτήσαμε γιατί συμβαίνει αυτό; Και η απάντηση ήταν « για να μην αποκτούν εργασιακά δικαιώματα»!!! Με λίγα λόγια… σύγχρονο δουλεμπόριο με τη σφραγίδα του ελληνικού κράτους!!!!

Όλη αυτή η κατάσταση, έχει φέρει σε αγανάκτηση τους κατοίκους της περιοχής μας, γιατί η καθυστέρηση στη διανομή αλληλογραφίας, λογαριασμών, συντάξεων κλπ, δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο την ήδη βεβαρημένη καθημερινότητα των πολιτών.

Και να προσθέσουμε ότι το Ταχυδρομείο – Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Σάμης, απευθύνεται στους κατοίκους της περιοχής, από Πυργί έως και Καραβόμυλο.

Ζητείται λοιπόν από τους αρμόδιους άμεση αντιμετώπιση και λύση του προβλήματος, για να μην έχουν και τα ΕΛΤΑ Σάμης, την «τύχη» των άλλων υπηρεσιών ΙΚΑ, ΟΤΕ κλπ, που έκλεισαν, με ολέθρια αποτελέσματα για την εξυπηρέτηση των πολιτών, αλλά και για την οικονομία της Σάμης.

Τάσος Καβαλλιεράτος

vlahatasamis.gr


Ετικέτες: