«Φωτιά» στα… πατώματα έβαλαν οι τρόφιμοι του Γηροκομείου (εικόνες + βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 14:16

«Φωτιά» στα… πατώματα έβαλαν οι τρόφιμοι του Γηροκομείου (εικόνες + βίντεο)

«Φωτιά» στα πατώματα με τον χορό τους έβαλαν οι τρόφιμοι του Γηροκομείου Αργοστολίου στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους, εντούτοις ήταν εκεί οι…  τρεις πυροσβέστες για παν ενδεχόμενο! Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Σήμερα λοιπόν το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε στους Ξενώνες του Αγίου Ανδρέα στο Τραυλιάτα, όπου φιλοξενούνται οι ηλικιωμένοι μετά τους σεισμούς, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Γηροκομείου.

Οι τρεις Πυροσβέστες, Νίκος Λυμπερόπουλος, Βασίλης Μανδηλάρης και Γιώργος Γασπαρινάτος, έδωσαν το παρών, καθώς μετά τον Φιλανθρωπικό Αγώνα Ποδοσφαίρου που έκαναν, προσέφεραν στο γηροκομείο χρήματα και τρόφιμα, βοηθώντας παράλληλα να γίνει η σημερινή γιορτή.

Η ορχήστρα του Νίκου Αναγνωστόπουλου, φρόντισε για την ψυχαγωγία και τον… χορών των ηλικιωμένων που δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και του έδωσαν και κατάλαβε, μαζί φυσικά και με το προσωπικό.

Ο πρόεδρος του γηροκομείου Μάκης Αποστολάτος ευχήθηκε στους τροφίμους καλή χρονιά και τόνισε πως πιθανότατα το τέλος του 2015, θα είναι έτοιμο το καινούργιο Γηροκομείο στο Αργοστόλι.

Ευχές επίσης, έκαναν ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κεκάτος, ο Γιώργος Τζωρτζάτος, ο Τάσης Ζησιμάτος, η Μέμη Γεράκη, ο Νίκος Σκλάβος και ο Ευάγγελος Κονάδης, ενώ την Βρετανική Κοινότητα εκπροσώπησε η Ντόνα Παλημέρη.  


Ετικέτες:

Φόρτωση…

Φόρτωση…