Κατέφτασαν οι «μάγοι» με τα... δώρα στα Ειδικά Σχολεία Φαρακλάτων και Περατάτων!

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 13:15

Κατέφτασαν οι «μάγοι» με τα... δώρα στα Ειδικά Σχολεία Φαρακλάτων και Περατάτων!

Οι τρείς «μάγοι» με τα δώρα εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί στα Ειδικά Σχολεία των Φαρακλάτων και των Περατάτων. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Πρόκειται για τους Πυροσβέστες Νίκο Λυμπερόπουλο, Βασίλη Μανδηλάρη και Γιώργο Γασπαρινάτο, οι οποίοι διοργάνωσαν μαζί με την ΕΠΑΣ Νοσηλευτών, Φιλανθρωπικό Αγώνα Ποδοσφαίρου και κατάφεραν να αγοράσουν πράγματα που είχαν άμεση ανάγκη και τα δυο Ειδικά Σχολεία.

Πιο συγκεκριμένα προσέφεραν στο Ειδικό Σχολείο στα Φαρακλάτα έναν σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, διότι ο παλιός είχε «καεί» και δεν είχε αντικατασταθεί και στο Ειδικό Σχολείο Περατάτων γραφική ύλη και μελάνια.

«Η σημερινή μέρα μας κάνει και τους τρεις ιδιαίτερα χαρούμενους γιατί καταφέραμε να δώσουμε λίγο χαμόγελο στα παιδιά των ειδικών σχολείων, τώρα των Φαρακλάτων και σε λίγο των Περατάτων με τα χρήματα που συγκεντρώσαμε από τον φιλανθρωπικό αγώνα που έγινε στις14/12/2014.

Για εμάς έχει μεγάλη σημασία το χαμόγελο αυτών των παιδιών και ελπίζουμε ότι θα βρεθεί και άλλος κόσμος που θα καταφέρει να δώσει χαμόγελα στα παιδιά αυτα!!!

Εμείς από την μεριά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Κεφαλονιάς που παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε ήταν δίπλα μας, τους χορηγούς που ενίσχυσαν την προσπάθεια μας ώστε να μαζευτούν περισσότερα χρήματα, την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ και τον πρόεδρό της κ.Κωνσταντάκη για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, τον κ.Σακαλή Δ/ντή της ΕΠΑΣ Β Νοσηλευτών αλλά και τους σπουδαστές που μας τίμησαν με την παρουσία τους στον ποδοσφαιρικό αγώνα τέλος θα θέλαμε να πούμε ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους δημοσιογράφους που ήσασταν δίπλα μας από την αρχή της προσπάθειάς μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους και να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά καλές γιορτές με υγεία και πάντα χαμόγελα στην ζωή τους! Ευχαριστούμε να είστε καλά!» δήλωσε ο Πυροσβέστης Νίκος Λυμπερόπουλος.

Την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου σειρά για τα δώρα, έχει το Γηροκομείο Αργοστολίου.

Παρακάτω οι δηλώσεις που έκανε η Διευθύντρια του Ειδικού Σχολείου Περατάτων κα Ράνια Φραγκισκάτου

https://www.youtube.com/watch?v=Y8rbSXKzB6s

DSC 0003DSC 0004DSC 0007DSC 0008DSC 0014DSC 0068DSC 0069DSC 0071


Ετικέτες: