1ο Διεθνές Συμπόσιο για τις Επιχειρηματικές, Οικονομικές και Χρηματοοικονομικές Εφαρμογές από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012 13:35

1ο Διεθνές Συμπόσιο για τις Επιχειρηματικές, Οικονομικές και Χρηματοοικονομικές Εφαρμογές από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, συνδιοργανώνει με άλλα 4 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, State University of New York at New Paltz, NY, USA, University of Portsmouth, UK), το 1ο Διεθνές Συμπόσιο για τις Επιχειρηματικές, Οικονομικές και Χρηματοοικονομικές Εφαρμογές – 1st International Symposium on Business, Economics and Financial Applications (ISBEFA, 2012).


Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 1 & 2 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Αργοστόλι. H έναρξη του Συνεδρίου, θα είναι ανοικτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο του Αργοστολίου την Παρασκευή 1 Ιουνίου και ώρα 10 π.μ. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο από τον ιστότοπο του Συνεδρίου (www.scienpress.com/conferences/isbefa.html) καθώς και από τον ιστότοπο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (de.teiion.gr).

Στα πλαίσια του Συνεδρίου έχουν κατατεθεί και συμπεριλαμβάνονται στα πρακτικά του Συνεδρίου πάνω από 100 ερευνητικές εργασίες / μελέτες σχετικά με ζητήματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς έρευνας αλλά και πρακτικής σε θέματα της διοίκησης επιχειρήσεων, της οικονομικής επιστήμης, των χρηματοοικονομικών και του επιχειρείν. Στις εργασίες του Συνεδρίου θα παραβρεθούν πάνω από 50 ερευνητές, οι οποίοι προέρχονται από 16 χώρες και οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις πρωτότυπες ερευνητικές τους εργασίες. Επιπλέον στο Συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες στο τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και στις οικονομικές επιστήμες.

Το Συνέδριο αποτελεί μία αυτοχρηματοδοτούμενη δράση του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο πλαίσιο της διεύρυνσης του ρόλου του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων ως δυναμικού φορέα γνώσης και ανάπτυξης και συνάδει απόλυτα με την ανάγκη για εξωστρέφεια και ανάληψη πρωτοβουλιών που προάγουν την ανάπτυξη της επιστημονικής κοινότητας.

Η Πρόεδρος της Επιστημονικής και Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου:

• Χριστίνα Κ. Μπενέκη, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων, Ελλάδα

Τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου:
• Μαρία Αδάμ, Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, Ελλάδα
• Χαράλαμπος Μπότσαρης, Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας, Ελλάδα
• David Duffy, University of Portsmouth, UK
• George Filis, University of Portsmouth, UK
• Evangelos Mitrokostas, University of Portsmouth, UK
• Σπύρος Ε. Πολυκαλάς, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων, Ελλάδα
• Ιωάννης Πραγγίδης, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ελλάδα
• Hadi Salavitabar, State University of New York at New Paltz, USA
• Σωτήριος Σούλης, Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών, Ελλάδα

Χορηγοί Συνεδρίου

Μεγάλοι Χορηγοί Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Εκπαιδευτικός Σύνδεσμος Αθηνών «Ήφαιστος»
Χορηγοί Δήμος Κεφαλονιάς
Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς
Υποστηρικτές Ηλιάς Π. Παργινός - Γραφείο Χρηματοοικονομικών & Φοροτεχνικών Υπηρεσιών
Ευάγγελος Λουκέρης – Λογιστικό Γραφείο
Ζαχαροπλαστεία Μαυροειδής
SUPERMARKET CARREFOUR - MARINOPOULOS
Λυκούδης Γεώργιος
Χορηγοί Επικοινωνίας Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών
ACADEMY OF ENTREPRENEURSHIP
ENTRPRENEUR ENVOY
INNOVATION AND TECHNOLOGY TRANSFER




00 inkefalonia general ad 300X250