Ολοκληρώθηκε η Έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου για την Οδική Ασφάλεια

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2014 11:23

Ολοκληρώθηκε η Έκθεση του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου για την Οδική Ασφάλεια

Η έκθεση τροχαίας του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το διήμερο 27/28.11.2014.

Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο ΚΕΦΑΛΟΣ» και αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία των Υπηρεσιών Τροχαίας  των Ιονίων Νησιών για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Ο αντικειμενικός σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής, που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας ¨Πάνος Μυλωνάς¨, του Δήμου Κεφαλονιάς και της Πρωτοβάθμιας- Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας, ήταν η ενημέρωση των μαθητών για την σπουδαιότητα της τήρησης των κανόνων της οδικής συμπεριφοράς. Συνολικά συμμετείχαν περισσότεροι από 450 μαθητές δημοτικών σχολείων και γυμνασίων  και κατά την διάρκεια της, τους δόθηκε η δυνατότητα να εξοικειωθούν με χρήσιμους κανόνες οδικής συμπεριφοράς που πρέπει να ακολουθούν στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Επιπλέον από το Τμήμα Τροχαίας Αργοστολίου, προγραμματίζονται για το επόμενο χρονικό διάστημα, αντίστοιχες ενημερωτικές παρουσιάσεις και στα υπόλοιπα σχολεία του νησιού.   




00 inkefalonia general ad 300X250