Γιοβάνκα Ζάριτς : Υπόκλιση στο αστέρι της Κεφαλονιάς από την τηλεόραση της Σερβίας (VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 13:20

Γιοβάνκα Ζάριτς : Υπόκλιση στο αστέρι της Κεφαλονιάς από την τηλεόραση της Σερβίας (VIDEO)

Στην κρατική τηλεόραση της Σερβίας εμφανίσθηκε πριν από λίγες ημέρες η Γιοβάνκα Ζάριτς, το αστέρι του κλασικού χορού με καταγωγή από την Κεφαλονιά.

Η νεαρή Γιοβάνκα, προσκεκλημένη από τον Aleksandar Sasa Ilić,  Πρόεδρο της Ένωσης Επαγγελματιών Χορευτών Σερβίας για την ανάδειξη της ως νέο ανερχόμενο ταλέντο του μπαλέτου Σερβίας χόρεψε την Κάρμεν του Ζωρζ Μπιζέ απιστώντας, για άλλη μια φορά, ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους επαγγελματίες του είδους.

https://youtu.be/F96h9Zx2u60

Η συνέντευξή της

Πως είναι που είσαι μπαλαρίνα του Εθνικού Θεάτρου του Βελιγραδίου σε τόσο μικρή ηλικία (μόλις 17 χρονών) κατευθείαν από την Εθνική σχολή και πως αισθάνεσαι ;

Γιοβάνκα : Πρώτα απ' όλα πρέπει να πω ότι έκανα μπαλέτο με δασκάλα τη μητέρα μου στην Ελλάδα στα παιδικά μου χρόνια μέχρι και πρόσφατα, μετά τέλειωσα την Εθνική Σχολή Χορού Βελιγραδίου σε πρόγραμμα ταλέντων.

Αυτά σε συνδυασμό με το ταλέντο, την τεχνική, την έκφραση, την σκληρή δουλειά και την αφοσίωση, συνετέλεσαν στο να είμαι σήμερα στην ομάδα του Εθνικού Μπαλέτου Βελιγραδίου.

Παράλληλα, στη συνέχεια η νεαρή Γιοβάνκα πρόσθεσε ότι δεν αρκεί να αγαπάς τον χορό πρέπει να σε αγαπάει και αυτός.. !

Απαντώντας στο ερώτημα για το πως αισθάνεται που είναι στο Θέατρο, υποστήριξε : Αισθάνομαι όμορφα που είμαι στη μεγάλη ομάδα Του Εθνικού Μπαλέτου Βελιγραδίου και δουλεύω σκληρά για να βρίσκομαι εκεί.

Στο γεγονός ότι βρίσκομαι στο Εθνικό Μπαλέτο Βελιγραδίου συνετέλεσαν και οι γονείς μου που είναι συνεχώς δίπλα μου  και με στηρίζουν σε ό,τι κάνω.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Χορευτών Σερβίας Aleksandar Saša Ilić την προλόγισε ως μελλοντικό αστέρι του μπαλέτου της Σερβίας με άπειρο ταλέντο ..

Οι επόμενες εμφανίσεις της

Στις 21 Νοεμβρίου θα χορέψει τον πρώτο της σολιστικό ρόλο ως Κάρμεν στο Εθνικό Θέατρο ύστερα από προτροπή του Προέδρου της Ένωσης Επαγγελματιών Χορευτών Σερβίας.

Μετά από αυτό το σπουδαίο γεγονός η Γιοβάνκα στις 24 και 25 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί σε ένα από τα καλύτερα Εθνικά Μπαλέτα του κόσμου ύστερα από πρόσκληση της Διευθύντριας εκεί, με σκοπό την μελλοντική της συνεργασία με το συγκεκριμένο μπαλέτο.

10816236 795835497150709 860676621 n




00 inkefalonia general ad 300X250