Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: «Αναγκαία πλέον η αλλαγή Κυβέρνησης»

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014 18:40

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου: «Αναγκαία πλέον η αλλαγή Κυβέρνησης»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι η βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής Στην συνέντευξη την οποία άνοιξε με σύντομη τοποθέτησή του ο Μάκης Βασιλάτος, δόθηκε από τη βουλευτή αναλυτικά η  δραστηριότητά της σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κεφαλονιά.

«Συνεχίζονται μετά μανίας οι μνημονιακές πολιτικές. Η απάντηση των δανειστών μας ήταν αμείλικτη, καθώς συνεχίζεται η επιτήρηση. Είναι αναγκαία όπως φαίνεται μία άλλη Κυβέρνηση με ισχυρή λαϊκή εντολή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κα Θεοπεφτάτου, μίλησε μεταξύ άλλων για την ρύθμιση των «Κοκκινών δανείων», για τη συνάντησή της με τον Υπουργό Ναυτηλίας όσον αφορά την εγκατάλειψη της γραμμής Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη, για τα υψηλά πρόστιμα στους επαγγελματίες της Σάμης, για την αποκατάσταση των Ιερών Ναών και των σχολείων που επλήγησαν από του σεισμούς.

Όπως τόνισε, έχει ξεκινήσει δίκτυο κινητοποίησης για να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση των αεροδρομίων και υπάρχει στις 22 Νοεμβρίου Πανελλαδική Κινητοποίηση.

Ακούστε παρακάτω ολόκληρη την  συνέντευξη της κας Θεοπεφτάτου


Record and upload voice >>

Και τις απαντήσεις της στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων


Online recording software >>

DSC 0313DSC 0315DSC 0317DSC 0318


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250