Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου σχετικά με την παραμονή της ΕΠΑΣ Νοσηλευτών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 14:35

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου σχετικά με την παραμονή της ΕΠΑΣ Νοσηλευτών

Από τα πρακτικά της με αρ.15/2014 συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου της 10/11/2014.Αριθ. Απόφασης 116/2014 Περίληψη Σχετικά με την παραμονή της Νοσηλευτικής σχολής στην πόλη μας Στο Αργοστόλι και στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου του Δήμου Κεφαλονιάς σήμερα τις 10/11/2014 ημέρα εβδομάδος Δευτέρα και ώρα 18.00 μ.μ συνήλθε σε συνεδρίαση το συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου κατόπιν πρόσκλησης του προέδρου που επιδόθηκε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ σύμφωνα με το άρθρα 88,89 του Ν.3852/2010.Διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία αφού σε σύνολο 11 μελών ήταν παρόντες 9 ήτοι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΑΠΟΝΤΕΣ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ ΚΡΕΜΜΥΔΑ ΙΣΜΗΝΗ ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΔΙΑΚΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ
ΚΑΟΥΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΤΖΑΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΤΑΡΑΖΗ ΠΗNΕΛΟΠΗ

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου εισηγήθηκε θέμα που πρόεκυψε από δημοσιεύματα σχετικά με τo κλείσιμο της νοσηλευτικής σχολής και πρότεινε να γίνει ψήφισμα για να παραμείνει ανοιχτή.
Ακλούθησε διαλογική συζήτηση και το συμβούλιο

ΟΜΟΦΩΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ

Να παραμείνει η νοσηλευτική σχολή ανοιχτή και θεώρει απαράδεκτο να κλείσει, ειδικά σε ένα τόπο που έχει χτυπηθεί από σεισμούς , λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι δεν κοστίζει στο ελληνικό δημόσιο διότι εδρεύει σε ιδιόκτητους χώρους του νοσοκομείου .

Η περιοχή της Κεφαλονιάς δυστυχώς είναι σεισμόπληκτη και δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να προκύψει την οποιαδήποτε στιγμή όπου θα είναι χρήσιμη η παρουσία αυτών των σπουδαστών για πρώτες βοήθειες προς του πολίτες.

Διαμαρτυρόμαστε για την απόφαση για το κλείσιμο της σχολής. Εμείς αναμέναμε την αναβάθμιση της σχολής σε Ι.Ε.Κ και όχι το κλείσιμο της.

Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών και ευχόμαστε η προσπάθεια να καρποφορήσει σύντομα ώστε και οι σπουδαστές αυτοί να μην φύγουν από τον τόπο μας με τις χειρότερες ανυμνήσεις.

Η παρούσα απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 116/2014.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ (όπως αναγράφονται στην αρχή
του παρόντος πρακτικού)

Ακριβές απόσπασμα

Αργοστόλι 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250