Συνάντηση Εμπορικού Συλλόγου "Η Κράνη" με αντιπεριφερειάρχη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014 10:04

Ο αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας

Ο αντιπεριφερειάρχης Π. Δρακουλόγκωνας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ                                   Η ΚΡΑΝΗ                              ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ Την Τετάρτη 13/11/2014 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με τον ΑντΙπεριφερειάρχη κ. Δρακουλογκωνα  Παναγή  και τους  κ. Νιφορατο Ιακωβο Αντιπρόεδρο του συλλόγου και τον κ. Πολλάτο Διονύσιο Ταμεία. Ο πρόεδρος κ. Σπαθής Σταύρος  απουσίαζε  εκτός νήσου.

Τα  θέματα που συζητήθηκαν  ήταν α) για την συνέχιση  του προγράμματος επιλέξιμων επιχειρήσεων ΕΤΕΑΝ που από τη πλευρά του κ. Δρακουλογκωνα είχαμε την ενημέρωση  για τις ενέργειες που έχουν γίνει όπως την επιστολή που εστάλη με αποδέκτες τον πρόεδρο του ΕΤΕΑΝ ΑΕ  την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ καθώς και τη ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΕΩΣ  .

β) η σύσταση επιτροπής σε επίπεδο υπηρεσιών και θεσμικών φορέων για το θέμα του παραεμποριου που θα συσταθεί εντός του Νοεμβρίου .

και γ)  ο τρόπος διεξαγωγής των προμηθειών καθώς και των απευθείας αναθέσεων .Σε αυτό το θέμα είχαμε την ενημέρωση ότι επεξεργάζεται ένα πρόγραμμα με την υπηρεσία ηλεκτρονικών υπολογιστών προκειμένου να βρεθεί μια διαδικασία που να στηρίζεται στη συμμετοχή όσων εκφράζουν ενδιαφέρον συνεργασίας χωρίς αποκλεισμούς με διαφάνεια και αξιοκρατία όπως αξίζει σε κάθε επαγγελματία.

                                                              Αργοστόλι  14/11/2014

Ο πρόεδρος                                                           ο γραμματέας

ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος                                    ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ  Μαρία