Ανοικτή πρόσκληση για Ντιμπέιτ με τους επικεφαλείς των κομμάτων υποψήφιους Βουλευτές Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 09:13

Ανοικτή πρόσκληση για Ντιμπέιτ με τους επικεφαλείς των κομμάτων υποψήφιους Βουλευτές Κεφαλονιάς – Ιθάκης

Ο Δημοσιογράφος Σάκης Βούτος συντονιστής του Ντιμπειτ με όλους τους Δημοσιογράφους και Εκδότες των ΜΜΕ Κεφαλληνίας , καθώς και με την συμμετοχή των πολιτών, σας καλούν την Κυριακή 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012 και ώρα 11.00 π.μ έως 13.00 μ.μ στο ξενοδοχείο ΟΛΓΑ στην παραλία Αργοστολίου για να δώσετε την δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να κρίνει αμερόληπτα ποιος θα είναι ο αυριανός του βουλευτής  που θα τον εκπροσωπήσει επάξια και που θα μπορέσει να κρατήσει το Άγιο αυτό Νησί μας ζωντανό και με τα Νέα παιδία μας στον τόπο τους και με Εργασία.


Σε περίπτωση που δεν δεχθεί κάποιος από τους Υποψηφίους και δεν θα είναι παρόν στο ΝΤΙΜΠΕΙΤ θα καταγγέλλεται δημόσια από όλα τα ΜΜΕ ότι αποφεύγει τον Δημόσιο Διάλογο τα ΜΜΕ και την κοινωνία . Διότι δεν έχει κάτι να πει και να παρουσιάσει , Άρα δεν είναι ικανός να εκλεγεί για βουλευτής Κεφαλληνίας και Ιθάκης .

Αναμένουμε την απάντηση σας μέχρι 31 Μαΐου 2012 το αργότερο για να κανονίσουμε τα διαδικαστικά και την οργάνωση με τα ΜΜΕ

Με εκτίμηση
Σάκης Βουτος Δημοσιογράφος


Συντονιστής του ΝΤΙΜΠΕΙΤ

Τηλ . Επικοινωνίας 6944294111 & 26710 28610

Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.