Απάντηση Σ. Κουρή σε δημοσίευμα για τη μη πρόσκληση της Α. Θεοπεφτάτου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 12:05

Απάντηση Σ. Κουρή σε δημοσίευμα για τη μη πρόσκληση της Α. Θεοπεφτάτου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση σε δημοσίευμα για την μη πρόσκληση της βουλευτή κας Α. Θεοπεφτάτου στις επετειακές εκδηλώσεις της 21ης Μαΐου

Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα το οποίο αφορούσε στην μη πρόσκληση της βουλευτή του νομού μας κας Θεοπεφτάτου στις επετειακές εκδηλώσεις της 21ης Μαΐου και προς αποφυγή παρερμηνειών, οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής.
• Οι προσκλήσεις απεστάλησαν στις 16 Μαΐου, ημερομηνία που προηγείτο της ορκωμοσίας της Βουλής κατά την οποία και σε επικοινωνία με το Υπουργείο Εσωτερικών, δεν μπορούσαμε να προσκαλέσουμε την βουλευτή καθώς δεν της είχε αποδοθεί το αξίωμα.
• Μετά την ορκωμοσία και σε εκ νέου επικοινωνία με το Yπουργείο Eσωτερικών ενημερωθήκαμε ότι λόγω των αργιών και των επακόλουθων διαδικασιών λύσεως της βουλής δεν εντασσόταν στο τυπικό των διαδικασιών η πρόσκληση της βουλευτού.
• Δεδομένης της προσωπικής μας ευαισθησίας αλλά και σεβασμού της επιλογής και εμπιστοσύνης των συντοπιτών μας, παραβλέποντας το εθιμοτυπικό στοιχείο, προβήκαμε σε αγορά στεφάνου για την βουλευτή και προσπαθήσαμε επανειλημμένως να την ενημερώσουμε τηλεφωνικά (καθώς δεν λειτουργούσαν οι υπηρεσίες για την αποστολή σχετικού εγγράφου) προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις αλλά στάθηκε αδύνατο.
Ως εκ τούτου, από μέρους μας δεν υπήρξε παράλειψη, πολλών δε πρόθεση μη προσκλήσεως της βουλευτή στα επετειακά δρώμενα αλλά ακόμη περισσότερο η συνέπειά μας αλλά και η επιθυμία μας να συμμετέχει στις εκδηλώσεις, υπερέβη τις κατευθύνσεις του αρμοδίου υπουργείου.

Σας ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος.




00 inkefalonia general ad 300X250