Κατάληψη Π.Α.ΜΕ. σε φορτηγό πλοίο στο Αργοστόλι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012 13:50

Κατάληψη Π.Α.ΜΕ. σε φορτηγό πλοίο στο Αργοστόλι

Η βροχή δεν εμπόδισε τους απεργούς του Εργατικού Κέντρου και του Π.Α. ΜΕ. να πραγματοποιήσουν τη συγκέντρωσή τους στο Εργατικό Κέντρο, αλλά και την πορεία τους στους δρόμους του Αργοστολίου.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πορείας και όταν μαθεύτηκε ότι φορτηγό πλοίο έχει «σπάσει» την απεργία και φορτώνει κανονικά, άπαντες κατευθύνθηκαν στο λιμάνι και έκαναν κατάληψη στον εν λόγο πλοίο.      

«Οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να δουλέψουν αν δεν λήξει η απεργία δήλωσε» εκπρόσωπος του συνεργείο φορτοεκφορτωτών μέσα σε ζητωκραυγές από τους απεργούς.  

Από εκεί και πέρα στο Εργατικό Κέντρο μίλησαν ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μάκης Σπυράτος, πρόεδρος της ΕΛΜΕ-ΚΙ Διονύσης Γεωργόπουλος, ο Γιώργος Κουμαριώτης εκ μέρους του συνδέσμου υδραυλικών.

Η πορεία σταμάτησε έξω από τα γραφεία του Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σπύρου Μοσχόπουλου με τους διαδηλωτές να εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για την πολιτική του βουλευτή Κεφαλονιάς.  

Περισσότερες φωτογραφίες στην gallery της ιστοσελίδας ή κλικάροντας  παρακάτω

https://www.inkefalonia.gr/gallery/odoiporika/category/15-%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%80-%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%85-10-2.html




00 inkefalonia general ad 300X250