Τοπική Κοινότητα Αργοστολίου: «Ευχαριστήριο για την λιτανεία της Υπεραγίας Θεοτόκου Δραπάνου»

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 14:36

Τοπική Κοινότητα Αργοστολίου: «Ευχαριστήριο για την λιτανεία της Υπεραγίας Θεοτόκου Δραπάνου»

Μετά την επιστροφή της Ιεράς Εικόνας της Υπεραγίας Θεοτόκου Δραπάνου η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολιού ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της λιτανείας ,όπου προσδίδεται έτσι μεγαλύτερος σεβασμός στην παράδοση και στην πίστη του τόπου μας, παράλληλα αποδεικνύουμε το επίπεδο του πολιτισμού μας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κατασκευαστική εταιρία της γέφυρας όπου επέτρεψε να διέλθει η Παναγία μας. Ευχαριστούμε τους εθελοντές δασοπυροσβέστες που βοήθησαν στην μεταφορά, τους Σαμαρείτες, την φιλαρμονική σχολή Αργοστολίου, και την μπάντα μουσικής του Δήμου μας.

Δεν πρέπει να παραλείψουμε την πρωτοβουλία του κ. Βινιεράτου στο να προσφέρει εθελοντικά νέα παιδιά για την μεταφορά του θρόνου.

Ευχαριστούμε τον Ιερό Κλήρο, τους εργαζόμενους στο Δράπανο που ο καθένας από αυτούς με τον τρόπο του βοήθησαν, και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβούλιου του κτελ για την παραχώρηση του λεωφορείου.

Ζητάμε συγγνώμη από τους κατοίκους μας που δεν κατορθώσαμε να διέλθουν  από την γέφυρα ,προκείμενου όμως να προφυλάξουμε την ασφάλεια τους αλλά και την κατασκευαστική εταιρία από νομικές επιπτώσεις που θα είχε σε περίπτωση ατυχήματος αποφασίσαμε με ευθύνη δική μας να διέλθουμε μόνο εμείς.

Η παρουσία των σωμάτων ασφαλείας και η τάξη που επεκράτησε σε όλη την διάρκεια της λιτανείας ήταν σημαντική και ευχαριστούμε τον Διοικητή της Αστυνομίας και τον κύριο Λιμενάρχη.    

                                                        Για την Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250