Δείπνο της οικογένειας Γεράκη προς τιμήν του Ταϊλανδού Πρέσβη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014 12:56

Δείπνο της οικογένειας Γεράκη προς τιμήν του Ταϊλανδού Πρέσβη

Δείπνο σε κεντρικό εστιατόριο του Αργοστολίου παρέθεσε η Γερασιμούλα Γεράκη προς τιμήν του Πρέσβη της Ταϊλάνδης, Goompol Manaschyang, τιμώντας έτσι τους δεσμούς της οικογένειας Γεράκη με την συγκεκριμένη χώρα.

Είναι άλλωστε, γνωστή η στενότατη σχέση της οικογένειας με την εν λόγω χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Οι στενοί δεσμοί φιλίας της οικογένειας Γεράκη με το Σιάμ (νύν Ταϋλάνδη) που συνδέουν τους λαούς Κεφαλονιάς και Ταϋλάνδης λόγο της παγκοσμίως αναγνωρισμένης, ιστορίας του προγόνου της οικογένειας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΡΑΚΗ του Γεωργίου και της ΤΖΑΝΝΕΤΑΣ ΦΩΚΑ – ΣΟΥΠΙΩΝΑΤΟΥ, ο οποίος διετέλεσε Αντιβασιλέας του Σιάμ κατά τον 17ο αιώνα.
Να σημειώσουμε ότι ο αείμνηστος Παναγής Γεράκης, είχε προχωρήσει τις συζητήσεις προς τον σκοπό της αδελφοποίησης των δύο λαών.

Στο δείπνο το παρών έδωσαν φίλοι και συγγενείς της οικογενείας Γεράκη, ενώ χορωδία υπό τη διεύθυνση του Βασίλη Καλογηρά τραγούδησε Κεφαλονίτικες καντάδες που ενθουσίασαν τον Ταϊλανδό Πρέσβη!

Τις φωτογραφίες μας παραχώρησε ο Ευάγγελος Ευαγγελάτος

φωτογραφίαφωτογραφία1φωτογραφία2φωτογραφία3φωτογραφία4φωτογραφία5φωτογραφία6φωτογραφία8φωτογραφία9φωτογραφία10φωτογραφία11φωτογραφία12




00 inkefalonia general ad 300X250