Αλληλεγγύη απο το Εργατικό Κέντρο στους Χαλυβουργούς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Μαΐου 2012 20:48

Αλληλεγγύη απο το Εργατικό Κέντρο στους Χαλυβουργούς

Εμείς οι εργαζόμενοι της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης, στέλνουμε θερμούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους αγωνιζόμενους χαλυβουργούς, και εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον ηρωικό αγώνα τους, δηλώνοντας ότι δεν είναι μόνοι τους, όλη η Ελλάδα είναι στο πλευρό τους !


Δηλώνουμε ξεκάθαρα στην εργοδοσία της Ελληνικής Χαλυβουργίας ότι η προσπάθεια τρομοκράτησης των απεργών, και η ποινικοποίηση του αγώνα τους, όχι μόνο δεν θα περάσει, αλλά θα τους ατσαλώνει όλο και περισσότερο!

Δηλώνουμε σε όλους αυτούς τους πρόθυμους της εργοδοσίας, ότι κάθε προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό. Αυτό οφείλεται στην ενότητά μας, στην ανυποχώρητη στάση τους, στην αλληλεγγύη που αναπτύχθηκε και συνεχίζεται από χιλιάδες εργαζόμενους σε όλη τη χώρα, αλλά και από όλο τον κόσμο.

Εμείς οι εργαζόμενοι της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα τους. Ήδη στείλαμε οικονομική ενίσχυση πάνω από 3.000 ευρώ, τα οποία και παραδώσαμε στους χαλυβουργούς .
Καλούμε τα σωματεία, και τους εργαζόμενους την νεολαία, τα λαϊκά στρώματανα δυναμώσουν την αλληλεγγύη και τη στήριξη στον αγώνα των απεργών χαλυβουργών. Να ορθώσουν τείχος προστασίας απέναντι στον Μάνεση και τις επιδιώξεις του. Να υπερασπιστούν τη Διοίκηση του Σωματείου και τον ηρωικό αγώνα των Χαλυβουργών.

Οι απεργοί χαλυβουργοί βρίσκονται στην 204 μέρα απεργίας. Δίνουν έναν περήφανο-σκληρό μακρόχρονο αγώνα απέναντι στις αξιώσεις της εργοδοσίας .

Απαιτούν να γυρίσουν πίσω οι 119 απολυμένοι και δουλειά με δικαιώματα.
Η ποινικοποίηση, ο απεργοσπαστικός μηχανισμός και η τρομοκρατία δε θα περάσουν!

ΤΟ Δ.Σ




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ