Παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο:Τα…είπαν, δεν «ξεθύμαναν» και θα επιστρέψουν! (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 14:16

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο:Τα…είπαν, δεν «ξεθύμαναν» και θα επιστρέψουν! (εικόνες)

Τα είπαν, δεν «ξεθύμαναν» και δεσμευτήκαν ότι θα επιστρέψουν! Από την παράσταση διαμαρτυρίας του Εργατικού Κέντρου και των φορέων, όσον αφορά τα προβλήματα που υπάρχουν στον τομέα της υγείας, μας έμεινε η υπόσχεση για επιστροφή την επόμενη εβδομάδα, καθώς η απουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Παναγιώτη Ζαφειρόπουλου, κρίθηκε από τους διαμαρτυρόμενους ως σκόπιμη.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Έτσι, χωρίς την παρουσία του διοικητή, «τα άκουσε» η διοικητική διευθύντρια του Νοσοκομείου κα Γεωργία Ζιώκου, στην οποία τέθηκαν τα σοβαρά ζητήματα της υγείας που έχουν προκύψει.

Επί της ουσίας και έτσι όπως εκφράστηκε από τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Γιώργου Γαβρίλη: «Την ίδια στιγμή που συσσωρεύεται πλούτος από την μία, από την άλλη μεγαλώνει η φτώχεια. Ενώ φοροαπαλλάσουν το μεγάλο κεφάλαιο και το επιδοτούν ασύστολα, καρατομούν τις δαπάνες για υγεία και πρόνοια. Καλούμαστε για το παραμικρό πρόβλημα υγείας να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Εξετάσεις, φάρμακα, ιατρικές υπηρεσίες ακριβοπληρώνονται».

Χαρακτηριστικό, άλλωστε , είναι το χαρτί που έχει τοιχοκολληθεί στην είσοδο του Νοσοκομείου και προειδοποιεί φια μη διενέργεια εξετάσεων στους εξωτερικούς ασθενείς του ΕΟΠΠΥ, λόγω έλλειψης κονδυλίων.

DSC 0706

Τελικά, αφού εξέθεσαν τα προβλήματα στην κ. Ζιώκου και χαρακτήρισαν απαράδεκτη την απουσία του διοικητή του Νοσοκομείου, ενημέρωσαν ότι θα επιστρέψουν για παράσταση διαμαρτυρίας την επόμενη εβδομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=YLTHZFAwNHY

Δηλώσεις προέδρου Εργατικού Κέντρου Γιώργου Γαβρίλη

https://www.youtube.com/watch?v=ymOog9Qs46w

DSC 0686DSC 0689DSC 0695DSC 0697DSC 0698DSC 0702DSC 0705DSC 0711




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250