Η συνέντευξη Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012 17:29

Η συνέντευξη Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Την πρώτη τους συνέντευξη Τύπου εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου παραχώρησαν οι υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο ξενοδοχείο «Φωκάς» στο Αργοστόλι. Με αλλαγές στη ... σύνθεση σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαΐου, καθώς ο Πρόεδρος της Ένωσης των Μεταφορέων Γιώργος Τζωρτζάτος πήρε τη θέση του Βασίλη Καμπίτση και μαζί με την Γιώτα Τραυλού Αποστολάτου και τον Σταύρο Λυκούδη αποτελούν το νέο σχηματισμό των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Γιώργος Τζωρτζάτος ήταν «χειμαρρώδης» και τόνισε πολλές φορές στους παρευρισκόμενους ότι «είμαι κατά του μνημονίου». Αναφέρθηκε σε πολλά θέματα τόσο για τα εντός, όσο και για τα εκτός έδρας προβλήματα και στο τέλος δήλωσε : «Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον πρόεδρο μας Παναγιώτη Καμμένο σας υποσχόμαστε να ξαναφέρουμε την Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Η έδρα στην Κεφαλονιά είναι των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Οσο για τον Βασίλη Καμπίτση, δικαιολόγησε την απόφασή του να μην βάλει υποψηφιότητα ως εξής: «Δεν θέλω πλανητάρχες πια να κάνουν κουμάντο». Και όταν έγινε ερώτηση ποιοι είναι οι πλάνητάρχες, αρκέστηκε στο «να τους βρείτε οι δημοσιογράφοι»


Οι φωτογραφίες είναι από τον Σπύρο Αλεβιζόπουλο και το site kefaloniaphotonews.gr