Ανακοίνωση απο την Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014 07:05

Ανακοίνωση απο την Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΩΔΕΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  ''ΡΟΚΚΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ''  Ριζοσπαστών 12 Αργοστόλι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Σχολή μας σας ενημερώνει ότι στο Ωδείο Αργοστολίου ''ΡΟΚΚΟΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ'', όπως κάθε χρόνο θα λειτουργήσει τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής, για παιδιά προσχολικής ηλικίας (4-6 ετών) και τμήμα προπαιδείας στο πιάνο για παιδιά (5-7 ετών). Τα μαθήματα θα γίνονται από την κυρία Νεκταρία Τζιβρά , η οποία είναι κάτοχος διπλώματος Πιάνου και Φυγής, και έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα. Το σύστημα που διδάσκεται είναι προσαρμοσμένο στο κόσμο και τις ευαισθησίες των σύγχρονων παιδιών.

Σας προσκαλούμε για μια πρώτη επαφή με τη τέχνη της μουσικής την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 6 00μ.μ. στο χώρο της σχολής .    ( 1ο μάθημα δωρεάν).

Πληροφορίες από την 1η Σεπτεμβρίου στη Γραμματεία της Σχολής τηλέφωνο 2671025946  Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρα 4μ.μ-9μ.μ. και Σάββατο 10π.μ.έως 3μ.μ.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο της κ. Τζιβρά  καθημερινά στο τηλ .6973903614.

Επίσης

Από την Διοίκηση της Σχολής ανακοινώνεται η δημιουργία ειδικού τμήματος κλασικού σαξοφώνου και θα προσληφθεί να διδάξει ο κ. Άγγελος Καπατσώρης ο οποίος συγκεντρώνει τα απαραίτητα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα. Το τμήμα θα λειτουργήσει μόλις υπάρξουν εγγραφές.

Call Send SMS Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype